Raggagum & Bubblecum (2004)

1 stem

4. Retrigger en Reggaenerator - Kadubra Loco
  5. Shiny McShine - Raggatron2084
  6. Society Suckers - Ready for Battle
lambf
Leuk, maar ook wel flauw verzamel-Ep'tje. Duran Duran Duran - Hard Girls heeft lekker vette hardcorebeats, en een erg leuk raggea-sample. Jammer dat de rateltjes en breaks een beetje het roet in het eten doet gooien.

I:gor - Ragga Split is een stuk harder. De sample is hier minder, maar over het algemeen is het nummer wel beter doordat je je nergens echt aan stoort. De inlopende, zware bassen zijn wel vet, maar weten niet te overtuigen, maar ze stoen niet.

Istari Lasterfahrer kende ik al, en ik vind er niet zo veel aan, aan zijn werkjes. Hier ook weer, het mag wel meer zijn. Beetje het gevoel als bij Bong-Ra, het zit er wel in, maar ze moeten wel meer hun best doen dan dit. Beetje saai derhalve.

Retrigger & Reggaenerator - Kadubra Loco is een erg klungelig muziekje.

Shiny McShine - Raggatron2084 heeft heerlijke samples. De track is wel leuk, maar het had wel wat meer eigen dingen hadden mogen hebben. Verder zijn de rateltjes te gevoelloos.

De sample van Society Suckers - Ready for Battle is de bekendste op deze verzamerlaar. De muziek is pas bij de laatste minuten een beetje te genieten.