Rave the City 2 (1993)

Electronic / Dance
Label: EVA

1. M.R.G. - Loving You (5:09)
  2. Zultan - De DonderGod (4:37)
  3. The Darkraver en DJ Gizmo - Direction of Fear II (5:11)
  4. D & F - Hoooo! (4:38)
  5. Ech Heftag - Uit Je Dakkie (5:00)
  6. Sperminator - S-Fuckin' (4:05)
  7. The Director - Rougher and Tougher (4:39)
  8. DJ Buzz Fuzz - Vienna Bass (5:36)
  9. DJ Dano en The Prophet - Universal Language (5:34)
  10. Joey Beltram - Spiral Front (3:23)
  11. Referent Jackson - Die Motherfucker (4:31)
  12. Undergound Nation of Rotterdam - Bitch (3:36)
  13. Deaz D. en DJ Fish - Dark en 'Trance (4:38)
  14. DJ Bountyhunter - Woops (4:16)
  15. Cellblock-X - Spasm Recycle (5:17)
  16. The Houseviking - Power Resistance (4:15)
  17. Euromasters - Everybody Clap Your Hands (3:26)
R_A_M_O_N_E_S
Helemaal uit je dakkie!

avatar van Hardcoremaster
Rare cd was dit in de lijn van Rave the City, de eerste 2 tracks waren al een flinke klus om doorheen te komen. Zo ongeinspireerd en zielloos, echt erg om op zo'n cd te zetten.

de tekst van track 2 alleen al:
Ik zal zo hard met mijn hamer op de bergtoppen slaan dat de hele wereld zal schudden

Nou als ik hierop moest feesten vroeger, had ik mijn belofte moeten breken en aan de drugs moeten beginnen om er een leuk iets van te maken. Staan er ook maar 4 op die de moeite waard waren.

Sperminator
Dj Buzz fuzz
Dj Bountyhunter
&
De Euromasters

Nah snel een cd om weer te verlaten en lekker onderaan de stapel laten liggen. de volgende waren stukken beter

NOISE TERROR
Da's juist leuk aan de house van vroeger, die humor die erin zat. Vergeet je toch wel ff een paar hele vette tracks, zoals Vienna Bass:P

4* Rave the City 1 t/m 4 zijn top cd's.