Gaz Coombes - Matador (2015)

Label: Hot Fruit

1. Buffalo (3:19)
  2. 20 / 20 (4:14)
  3. The English Ruse (4:43)
  4. The Girl Who Fell to Earth (3:34)
  5. Detroit (5:40)
  6. Needle's Eye (4:03)
  7. Seven Walls (3:48)
  8. Oscillate (3:11)
  9. To the Wire (4:06)
  10. Is It On? (0:33)
  11. Matador (1:23)
ThereThere
Erg fijn plaatje; al een paar dagen lang word ik maar naar die dekselse luisterpaal getrokken. Een onverwacht volwassen geluid van eeuwig jonge hond Gaz "Alright" Coombes. Sterk spul, alleen jammer van het te korte titelnr.

Steve McQueen
idd lekkere plaat. In de trant van Road to Ruin. Misschien wel een aantal van Gaz's beste composities ooit. To the Wire is zo'n plaat die je graag had willen zien op het laatste album van Thom Yorke. Zelfs de stem van Coombes doet soms aan laatstgenoemde denken. Hij wordt langzaam volwassen

ThereThere
Steve McQueen schreef:

Verdomd, Thom Yorke, inderdaad!

avatar van DargorDT
Ik loop nog wat achter met de laatste releases, maar dit is wat mij betreft voorlopig de plaat van 2015. Deze kon hier weleens hoge ogen gaan gooien de komende tijd. Aan variatie is er alvast geen gebrek. Eerder werk van de man ken ik niet trouwens.

avatar van Bartjeking
Misschien ken je hem van Supergrass? Toch een aardig grote band geweest.
Eerste indruk van deze plaat is erg goed, laat hem nog een tijdje op me inwerken.

Prachtig plaatje van Gaz Coombes. Jammer idd van het prachtige maar te korte titelnummer en One of these days had er ook best tussen mogen staan.

avatar van Erwin.c
Mooi dat er ook nog dit soort muziek wordt gemaakt in deze singer songwriterachtige tijden als deze.
Dramatijden wat dat betreft.....anyway, goeie plaat.?

avatar van E-Clect-Eddy
Doet me soms denken aan het eerste album van The Secret Machines

avatar van Erwin.c
Erwin.c schreef:
Dramatijden wat dat betreft.....anyway, goeie plaat!