menu

The Grouch x Eligh x CunninLynguists - The Winterfire EP (2014)

mijn stem
3,57 (22)
22 stemmen

Verenigde Staten
Hip-Hop
Uitgebracht in eigen beheer

  1. Ignite [Intro] (0:31)
  2. Fire in Her Eyes (3:28)
  3. Only the Past (4:36)
  4. 100 Years (3:37)
  5. Gas Station Attendant (4:25)
  6. Too Many Winters (3:43)
  7. Extinguish [Outro] (0:56)
totale tijdsduur: 21:16
zoeken in:
Rene1979
Weet niet even zo wie die 3.5 geeft, maar ik vind het wel meer waard dan dat. Lekker winters EPtje!

avatar van P.O.W.
3,5
Dikke kans op meer hoor, maar na 2 luisterbeurten eerst maar een 7.5 afgerond naar beneden.

avatar van Oepsje
4,0
Op het eerste gehoor erg lekkere producties en gewoon een lekker EP-tje! Ik moet wel zeggen dat ik Natti en Deacon met kop en schouders boven Eligh en The Grouch uit vind komen, met name in hun teksten.

Twijfel tussen een 3.5 / 4, maar vanwege de mooie verrassing het voordeel van de twijfel!

avatar van Silky & Smooth
4,0
Zowel de combo als de release is een leuke verrassing. Aardige EP met fijne muziek, maar verder niet echt origineel of interessant. Qua raps is de afwisseling tussen Deacon, Natti, Eligh en The Grouch wel leuk, maar productioneel vind ik het (wederom) slapjes.

avatar van Harderwiek
4,0
Hier kan ik erg van genieten, staat hier de hele avond al op. Vooral producties zijn erg sterk en zetten een heerlijke sfeertje neer. Ook de rappers weten goed te vermaken, alleen The Grouch heb ik nooit interessant gevonden en weet mij ook hier weer niet te overtuigen. Gelukkig doet de rest het geweldig !

avatar van thgryda
Ik kreeg gisteren een mailtje over deze EP, zeer interessant project imo!

Edit: lekker EP'tje dit. Kno die hier toch weer sterk produceert. Typische Knostijl beats maar wel lekker gelaagd en harmonieus. De producties passen binnen het winterse concept en het is altijd fijn om Deacon en Eligh over dit soort beats te horen spitten. Ook ik ben geen fan van The Grouch maar ik vind zijn stemgeluid wel goed passen bij dat van Deacon en Eligh. Lekker contrast tussen de drie en op zich toch allemaal geschikt voor deze producties.

avatar van -marco-
3,5
Ik heb the grouch juist altijd wel gewaardeerd en ook hier is hij weer genieten. Combi crouch en eligh is top en dan ook nog CL. Dikke 3.5 * voor dit projectje!

avatar van music4life
4,0
Deze is heel lekker. Laat je niet misleiden dat het 'maar' een ep'tje is, want er staan hoogwaardige songs op met goede teksten, producties, samples.. Gewoon de reden waarom CL zo tof is

avatar van equalsthree
3,5
Wat een heerlijke plaat zeg. Na al die jaren nog steeds dit niveau, indrukwekkend.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:52 uur

geplaatst: vandaag om 19:52 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.