Jasmine Guffond - Yellow Bell (2015)

Australiƫ

4. Useful Knowledge
  5. Lisa's Opening
  6. RR Variation
avatar van Rhythm & Poetry
Het duurde even voordat ik deze plaat in het geheel kon beluisteren. Ideale muziek om bij te ontspannen, maar ik viel steeds lekker in slaap om pas wakker te worden bij de opleving van de laatste track. Maar goed, nu eindelijk een paar keer in wakkere toestand Yellow Bell opgezet en ook dan is het genieten. Ook de subtiele zang inmiddels ontdekt. Lekker dromerig allemaal. Fijne sfee, maar niet bijster origineel. Ik ken genoeg platen die ik met dit werk kan vergelijken.

avatar van Dreten Bukgat
Rhythm & Poetry schreef:
Ik ken genoeg platen die ik met dit werk kan vergelijken.

kan je er enkele opsommen? (altijd in om nieuwigheden te ontdekken!) merci alvast.