E-40 - Sharp on All 4 Corners: Corner 1 (2014)

1 stem

met Too $hort en B-Legit

14. Family

met Otis en Suge

avatar van philtuper
Choices (Yup) leren kennen via de briljante film American Honey. Dat nummer kan ik nooit meer zonder die film beluisteren en dat is op zich al een goed teken. Fantastisch nummer dus!

thrm
philtuper schreef:

Yup!

avatar van bennerd
Deze man verdient sowieso meer lof voor zijn muziek. Alleen jammer dat hij vreselijke albums maakt.

avatar van philtuper
bennerd schreef:
Ik ben geen kenner. Zou je me misschien een aantal tracks kunnen noemen die ik wel zou moeten luisteren? Choices (Yup) is voor mij inmiddels uitgegroeid tot een hip-hop anthem.