Paul Di'Anno - Beyond the Maiden (1999)

Alternatieve titel: The Best Of

Rock / Metal
Label: Deadline

1. I've Had Enough (3:57)
  2. Take These Chains from Me (4:11)
  3. What Am I Gonna Do (3:35)
  4. Rock the Boat (4:14)
  5. Only You That This Love Needs (4:45)
  6. Searching for Love (4:04)
  7. I Ain't Coming Back No More (4:45)
  8. Play That Funky Music (3:48)
  9. Living in America (4:48)
  10. Caught Your Lie (3:41)
  11. I'm All Shook Up (4:00)
  12. Forever (4:20)
  13. Remember Tomorrow [Live] (5:35)
  14. Wrathchild [Live] (2:59)
  15. Children of the Revolution [Live] (4:48)
  16. Let Your Body Rock (4:00)
  17. Only in My Dreams (4:44)
  18. What D'ya Want (4:35)
  19. No Repair (3:47)
  20. This Man's on Fire (4:15)
  21. Don't Take These Dreams Away (4:05)
  22. So Far Away (3:57)
  23. Show Some Emotion (5:05)
  24. The Fool You Left Behind (4:06)
  25. The Answer Is You (3:36)
  26. Never Knowing, Dead Or Alive (3:58)
  27. Big Beat, No Heart (4:58)
  28. Only Love (4:45)
  29. Phantom of the Opera [Live] (3:52)
  30. Sanctuary [Live] (2:41)
avatar van eddy_lives
heb eigelijk nooit wat gezien in het solo werk van di'anno (al is living death wel aardig) . de maiden covers zijn ook op dit album weer volledig overbodig!

avatar van Von Helsing
Als je dit album hebt van Paul Di'Anno dan heb je eigenlijk wel genoeg van deze 3de rangs Hardrock knakker.

Grappig dat bijna iedereen hem bestempeld als punk zijnde, terwijl je hier van alles aantreft, behalve Punk, en eigen geschreven materiaal. 0,0 komt voort uit de pen van Paul Di'Anno, behalve dan een aantal oersongs van Maiden.

Maar de echte kenner weet natuurlijk dat deze songs gewoon door Steve Harris zijn geschreven.

Joy
en waarom een titel die verwijst naar beginjaren van?

de man heeft aan alle kanten geprobeerd een carriere op te bouwen zonder maiden, er van los willen komen, niet gelukt, kappen dus

avatar van kaztor
Wat een beschamend lelijke cover.

Joy
nog nie eens gezien

zelfs eddie is in schaduw aanwezig

je kan het bont maken als ex maiden lid

Nieuwstad
Von Helsing schreef:

Dat laatste klopt niet helemaal. DiAnno schreef wel degelijk mee aan songs als Sanctuary, Remember Tomorrow en Running Free.

Maar voor de rest heb je (helaas) wel gelijk. Het is werkelijk beschamend slecht wat de beste man laat horen. Zo'n goeie stem en dan zulke kutmuziek maken het zou verboden moeten worden.

Het meest hilarische van alles is misschien nog wel dat ie tegenwoordig roept dat ie Iron Maiden verliet omdat ie meer punk muziek wilde maken