The Gathering - TG25: Diving Into The Unknown (2014)

Label: Psychonaut

1. Kevin's Telescope (3:20)
  2. Strange Machines (6:03)
  3. Treasure (4:06)
  4. The May Song (3:43)
  5. Shortest Day (4:03)
  6. Leaves (5:57)
  7. Gemini I (4:53)
  8. You Learn About It (5:08)
  9. Liberty Bell (6:02)
  10. All You Are (4:34)
  11. Afterwords (4:03)
  12. Stonegarden (4:59)
  13. Saturnine (5:13)
  14. Rollercoaster (4:46)
  15. Broken Glass (4:54)
  16. Even the Spirits Are Afraid (5:07)
  17. Waking Hour (5:37)
  18. No Bird Call (5:38)
  19. Amity (5:48)
  20. Nighttime Birds (6:57)
  21. Echoes Keep Growing [Edit] (6:07)
  22. Travel (9:07)
  23. Home (5:48)
  24. Adrenaline (4:09)
  25. Great Ocean Road (6:17)
  26. Heroes for Ghosts (10:42)
  27. A Life All Mine [Live] (4:37)
  28. Amity [Live] (5:34)
  29. In Motion II [Live] (3:58)
  30. Golden Grounds [Live] (4:34)
  31. The Big Sleep [Live] (5:28)
  32. Like Fountains [Live] (5:33)
  33. Alone [Live] (4:24)
  34. Herbal Movement [Live] (5:00)
  35. Rescue Me [Live] (6:27)
  36. Kevin's Telescope [Live] (3:26)
  37. Red Is a Slow Colour [Live] (5:36)
  38. No One Spoke [Acoustic Version] (2:49)
  39. Treasure [Acoustic Version] (3:22)
avatar van da dude
Verzamelaar van The Gathering ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de band. CD1 (t/m Broken Glass) zijn de singles, CD2 (t/m Heroes for Ghosts) een verzameling tracks, maar wat deze uitgave vooral interessant maakt is CD3 met opnames voor de A Sound Relief DVD, met 3 extra nummers die daarop niet te zien/horen waren (Kevin's Telescope, No One Spoke en Treasure).

avatar van Metalhead99
Erg jammer dat ik er toen niet bij kon zijn. Het klinkt namelijk echt prachtig: The Gathering - A Sound Relief - Complet - YouTube

avatar van da dude
Zekers, heb de DVD en die is al geweldig. Maar natuurlijk is niets beter dan the real thing. Enerzijds mooi dat er 3 niet eerder uitgebrachte nummers bijop staan, anderszijds dan toch wel weer jammer dat A Sound Relief niet integraal is uitgevoerd hierop. Die eerste twee CD's van dit album voegen niets toe als je zo'n beetje alles al hebt.

avatar van gigage
Al de hele avond trekken deze geweldige songs aan me voorbij terwijl ik online wat aan het , ja van alles eigenlijk, aan het doen ben en regelmatig word ik de fraaie composities ingezogen. Mooie mix ook, qua songs , maar ook de geluidskwaliteit is ondrukwekkend.

avatar van gigage
Ik zie (En hoor ondertussen) dat ze A Sound Relief (cd3 hier) onlangs op spotify hebben gemikt. 16 tracks maar liefst.