Title Fight - Hyperview (2015)

Pop / Punk
Label: ANTI-

1. Murder Your Memory (2:36)
  2. Chlorine (3:08)
  3. Hypernight (2:56)
  4. Mrahc (2:11)
  5. Your Pain Is Mine Now (4:03)
  6. Rose of Sharon (2:50)
  7. Trace Me Onto You (4:02)
  8. Liar's Love (3:26)
  9. Dizzy (4:21)
  10. New Vision (2:14)
avatar van Sjaakspeare
Wat stromen de geluidsgolven van 'Chlorine' toch fijn mijn kamer binnen, zeg. Heerlijk vol doch met regelmaat prikkelend gehoekt geluid met mooie variaties en een hele hoop bezieling. Ik ben benieuwd naar de rest.

avatar van coldwarkids
Valt idd niet tegen. Vooral omdat ze op het ANTI label zitten maken ze niet meer de muziek die ze hiervoor maakte. Ik denk persoonlijk een vooruitgang.

avatar van bennerd
Heel erg benieuwd naar, hoop op dezelfde vibe als de Spring Songs EP. Maar alles van deze band is tot nu toe al goed geweest, dus heb er vertrouwen in.

avatar van Don Cappuccino
Chlorine vind ik echt een fantastische track. Heeft deze band altijd zo geklonken? Zo ja, dan heb ik wat inhaalwerk te verrichten.

avatar van Don Cappuccino
Aangename mellow plaat van Title Fight, de muziek doet een beetje shoegazey aan, toch gaat de muziek lang niet zo ver de diepte in als de recente platen van een Whirr of Nothing. Het blijft allemaal een beetje oppervlakkig. Ik zet het graag op, maar ik vind vier sterren te hoog voor deze plaat, dus het wordt, 3,5*.

Linus Van Pelt
Het is goed maar tegelijk ook behoorlijk gezichtloos. Beetje jammer.

avatar van bennerd
De flarden die ik ervan gehoord heb misten echt wat peper in de reet. Hopelijk gaat het niet mis met deze band.

avatar van bennerd
Dit valt me op het eerste echte gehoor nog meer mee dan verwacht. Al is het even verschieten.

avatar van JLjuju
Sjaakspeare schreef:

Sjaak die naar Title Fight luistert? Ik schud u de hand!

Ik heb zelf het album nog niet in zijn volledigheid beluisterd. Van wat losse tracks die ik (met een half oplettend oor) beluisterd heb kon ik concluderen dat dit nu echt een soort shoegaze-plaat is geworden, en nog maar weinig met de oude punk/hardcore formule van doen heeft. Enigszins jammer, anderszins nog steeds het beluisteren waard, vermoed ik.