Devil's Train - II (2015)

Duitsland

5. Can You Feel (3:43)
  6. Rock Forever (4:29)
  7. Let’s Shake It (3:21)
  8. Girl Like You (4:07)
  9. Born to Be Wild (4:04)
  10. You and Me (4:04)
  11. Thunderstorm (4:08)
  12. Suffocated (3:11)
  13. Immigrant Song * (2:51)
avatar van Metalhead99
Prima tweede album van deze Duitse hardrockers. De twee covers van Steppewolf en Led Zeppelin hadden wat mij betreft niet gehoeven. Vooral het stemgeluid van de zanger vind ik gewoon niet passen bij de stijl van deze twee nummers. De eigen composities zijn wel best sterk. Niet bijzonder, niet origineel, maar de uitvoering is prima. Vooral albumopener "Down on You" knalt en rockt lekker.
Lekkere rockplaat.

Guitars & Wings
Deze band doet me veel denken aan lionsheart met steve grimmet

avatar van gigage
Hollywood girl heeft ook een video clip. Dat maakt twee clips en beiden vol met strippers al dan niet hangend aan een paal. Als er dan ook een Harley voorbij komt scheuren en het enige drielettergreep woord is Hollywood dan weten jullie vast wel hoe de vlag er bij hangt.

avatar van Jelle78
De videoclip van Hollywood Girl is inderdaad bedroevend. Neemt niet weg dat het album best lekkere, zij het standaard, spierballen hardrock bevat. De teksten zijn om te huilen, dus daar moet je niet te veel naar luisteren. Dan kan ik mij best vermaken met dit album. Het is wel typisch zo'n "leuk voor een paar keer" plaatje. Ofwel, over een paar maanden zal ik hier niet meer naar luisteren denk ik.

Goede CD die constant een hoog niveau haalt zonder dat er echte uitschieters op staan. Persoonlijk vind ik de laatste 2 nummers wel erg lekker, Suffocated en de cover 'immigrant song'.

avatar van gigage
Duitse Sleeze Beez, al even weinig memorabel, voor mij dan