Studio Brussel: De Afrekening Vol. 39 (2006)

Belgiƫ

18. Venus in Flames - Easy Way Out
  19. Nailpin - Worn Out
  20. Prodigy - Wake the Fuck Up
avatar van musicfriek
Jammer dat het nummer van Anouk zo'n Sky Radio plaat geworden is. Op zich wel aardig nummer.

De alternatieve muziek van de eerste maanden van 2006 is vrij zwak precies. Jesus Of Suburbia is trouwens van zomer 2005. Wel het beste nummer van de hele cd. Tussen de 2006 nummers zit niet veel soeps met uitzondering van Placebo en My Chemical Romance. Die single van Gorki en Deus zijn echt slecht terwijl je van deze bands toch wel beter verwacht... Voor de rest gemiddelde songs zoals Prodigy, Editors, en mss ook wel Zornik voor een keer.

avatar van Arno
Die van Gorki is inderdaad ondermaats in vergelijking met de rest.

Het nummer van dEUS vind ik wel goed eigenlijk. Erg mooi liedje. Placebo is ook goed, Anouk en Hard-Fi wel aardig. Wat ik van de rest ken, vind ik niet zo veel aan.

avatar van Toon1
Alleen dat nummer van Gorki heb ik al eens een keer gehoord. De rest ken ik niet.

kluivie
U2 staat erop dus ja is een verzamel cd al toppie nee vind hem niet verkeerd deze tracklist .... ben benieuwd!

greetz

www.kluivie.nl[/url]

mooie cd maar ik heb elk liedje er al van dusja

yoeridedeygere
joerie is nochtans één vd betere gorki-songs volgens mij, What We Talk About is wrs de slechtste single van dEUS ooit gemaakt (maar dat wil nog niet zeggen dat het een slechte single is )

Een gewone Afrekening cd 2.5

Ik heb de tracklist aangepast, er klopte helemaal niets van (volgorde, sommige stonden er niet op en sommige tracks ontbraken).

Dus sorry Kluivie, maar U2 staat niet op deze verzamelaar.

Verder is dit een goede verzamelaar, en geeft een goed beeld van de muziek die je op Studio Brussel hoort.

fastpulseboy
musicfriek schreef:

geworden is? Daar maakt ze ze toch voor?

avatar van musicfriek
fastpulseboy schreef:
geworden is? Daar maakt ze ze toch voor?

Draaien ze daar ook Nobody's Wife, It's So Hard etc. dan? Dan heb ik dat gemist..

avatar van SirNoodle
mint met 'shopping lists' is de topper hier

timon
Je krijgt stilaan de indruk alsof Gorki alleen maar nummers maakt om er STU BRU verzamelaars mee te vullen. Luc de Vos is ongetwijfeld de kampioen in het aantal nummers op Afrekening CD's.

avatar van LucM
Gorki staat er inderdaad zowat het vaakst op gevolgd door dEUS (geen kwaad woord over deze bands hoewel dit hier niet hun beste nummers zijn). Ook hier staan er een aantal zeer sterke nummers op (Milow, Franz Ferdinand, Absynthe Minded, Zornik en ook dat van Anouk kan ik waarderen).