Mausberg - Non Fiction (2000)

Label: AMG

1. Non-Fiction (2:57)

met Squeek en Six Million

2. Ring King (3:30)
  3. We Ain't Done Yet (3:49)

met Dresta

4. Get Nekkid (4:02)

5. Tha Truth Is (4:07)

6. Y2K (4:05)
  7. Any Way U Want To (4:55)

met Suga Free en James Debarge

8. Mad Like a Pit (4:01)
  9. No More Questionz (4:23)

10. Busta (4:31)
  11. I Can Feel That (3:57)

met AMG en Crawf dog

12. Bank on It (4:01)

met Playa Hamm en 2nd II None

13. Mushrooms (4:07)
  14. Pimpalistics (3:21)
  15. Dick Ain't Free (2:12)
  16. My Life Goes On (4:39)
eazyfan
prachtige cd van Mausberg ook zowat de enige die ik heb:
DJ Quik heeft deze mooi geproduceert en hem kom je nog veel tegen op dit album. werk van Quik
Non-Fiction,Ring King,We Ain't Done Yet,Get Nekkid,Tha Truth Is,Any Way U Want To,No More Questionz,..... .
allemaal goeie trax zeker een aanrader voor de hip-hopFan. R.I.P. aan deze ComptonLegende

waarschijnlijk de beste Compton-rapper die na N.W.A kwam

eazyfan
en ik heb de eer gehad om deze toe te voegen op MuMe,maar niemand kent dit en dat is serieus jammer want mijn bericht boven deze meen ik egt volledig.egte ComptonRap met goeie teksten,beats,gastartiesten wat moet je nog meer hebben.deze moet eens in mijn top10.

Relax
Ik heb het album nu ook, morgen ff goed luisteren, klinkt echt top

eazyfan
Ring King en We Ain't Done Yet blijven wat mij betreft super dope,eens ik die luister beluister ik ze uren aan een stuk,blijft zo de hele dag in me hoofd zitten,heel dat albums is geweldig.ben blij dat ik de eer had om deze toe te voegen!!4* sterren verdiend deze wel naar mijn mening.(RIP)Mausberg,wel triestig dat deze eigenlijk maar na zijn dood gereleased werd,dus heeft deze kerel er nooit van kunnen genieten,super goed werk van DJ Quik!!

Raekwon the chef
dit zou de BIG van de westcoast worden, had ik ergens gelezen, is niet meer gebeurd aangezien de beste man al dood is

KSPR
R.I.P.

Ik wil dit nog steeds een keer checken, maar ik kan het nergens vinden.

KSPR
KSPR schreef:
R.I.P.

Ik wil dit nog steeds een keer checken, maar ik kan het nergens vinden.

Gevonden! Nu nog ff goed luisteren, oordeel volgt later.

De Schaafkaas
KSPR schreef:

Gevonden! Nu nog ff goed luisteren, oordeel volgt later.

en?

avatar van Arrie
King Kunta van Kendrick Lamar is sterk geïnspireerd door Get Nekkid. Die track is ook ontzettend lekker, heerlijke DJ Quik-productie.

Naar ik heb begrepen is deze man neergeschoten, nog voordat dit album uitkwam. Triest.