Eric Revis Quartet - In Memory of Things Yet Seen (2014)

Jazz
Label: Clean Feed

1. The Tulpa Chronicles, Pt. 1: Proem (2:58)
  2. Hits (5:24)
  3. Son Seals (5:55)
  4. Somethin's Cookin' (7:00)
  5. Unknown (6:16)
  6. The Tulpa Chronicles, Pt. 2: Ephemeral Canvas (2:01)
  7. 3 Voices (3:29)
  8. A Lesson Learned (2:40)
  9. The Shadow World (7:26)
  10. Hold My Snow Cone (4:34)
  11. FreeB (2:36)
  12. The Tulpa Chronicles, Pt. 3: For Cordel "Boogie" Mosson (4:41)
  13. If You're Lonesome, Then You're Not Alone (2:08)
avatar van Supernormal
Sterk album van deze bassist, die samen met vaste waarde Chad Taylor deze trein op gang trekt dmv krachtige ritmes. Bepaalde nummers zijn conventioneel maar gelukkig zijn er een aantal knallers zoals 'Hits' die best origineel zijn qua compositie, met de twee saxofoons die voluit op de gas trappen en een saxsalvo afvuren op de luisteraar. Als de typische Darius Jones altsax door het klankenpallet schemert is het ook altijd genieten. Wanneer deze man op dreef is en zijn rauwe, gospel-achtige sound laat horen, herken je hem uit de duizend.