Don Johnson - Let It Roll (1989)

Label: Epic

1. Other People's Lives (5:28)

met Joe Lynn Turner

2. Tell It Like It Is (4:33)
  3. Let It Roll (4:27)

met Bruce Kulick en Steve Jones

4. Your Love Is Safe with Me (5:24)
  5. Little One's Lullaby (3:57)
  6. Angel City (4:25)
  7. What If It Takes All Night (4:25)

met Steve Jones

8. When You Only Loved Me (4:21)
  9. Lonely Too Long (3:48)
  10. A Better Place (3:24)

met Yuri

Marcel²
Zijn debuutalbum Heartbeat overtreft hij natuurlijk nooit meer.

avatar van Saldek
Hm...., ik vind dit in elk geval een onderhouden album. Paar lekkere songs, paar mooie songs......van mij mag deze wel. 't is even iets anders dan z'n eerste. Deze is lekker voor een laat avonduurtje, terwijl zijn debuut er 1 was voor de zonovergoten dag. 'When you only loved me' is mooi. En welk ook zeer mooi is:'Little one's lullaby'. Althans, deze had de mogelijkheid een mooie song te wezen. Muziek is erg o.k., maar het nummer getuigt van een partij medogenloze nietsontziend en een stuk kotsverwekkend vals sentiment dat het stijf in de haren gaat staan (nee, geen kippenvel). Echt zonde, want muzikaal is het gewoon mooi. O.k. - album, 3,5

Ozric Spacefolk
Lekkere plaat met fijne gastbijdragen zoals Bruce Kulick.
Goede songs en Don Johnson zingt alleraardigst.