Het is best een leuk album, maar de eerste 4 nummers zijn wat mij betreft duidelijk het beste.
The Great and Secret Show is een pakkende opener, al hoewel zijn stem inderdaad niet super is (maar voor mij zeker wel te doen). Niet heel bijzonder, maar ik vind het een leuk nummer. (3,75*)
An Hour of Time is ook een pakkend nummer, met mooie gitaarsolo's. Een van de beste nummers, alhoewel hij hier wel nog wat minder zingt (nog niet irriterend). (3,75*)
Dan komt The Time Is Right, wat voor mij duidelijk het beste nummer is, met een mooie bluese/jazz-achtige saxofoon en een mooie gitaarsolo. (4*)
Ray of Darkness is vergelijkbaar met An Hour of Time, best pakkend, mooie gitaarsolo maar ook weer wat minder gezongen. (3,75*)
New man vind ik dan al een (klein) beetje minder, ondanks dat de gitaarsolo vanaf anderhalve minuut best mooi is. Nog wel een redelijk nummer. (3,5/3,25*)
Bonds Beyond Reason vind ik een stuk minder. De zangeres is inderdaad beter, maar de zanger vliegt hier soms wel de bocht uit (vervelend schreeuwend). Muzikaal nog wel een redelijk nummer. (3,25*)
De afsluiter Living the Life is dan jammer genoeg het minste nummer. Er zitten sowieso weer een redelijk aantal vervelende schreeuwen in. Het stukje met dat "Living the Life, Living the Dream vind ik op een of andere manier ook een beetje vervelend. Er zitten wel leuke stukjes in het nummer zoals tussen 2:30 en 3:00 met de synthesizersolo (en ook eentje van 4:20 tot 4:47). (3*)
Niet echt de plaat waar het meest over te zeggen is denk ik, of het komt door m'n jonge leeftijd

. Maar het is gemiddeld in ieder geval een best leuk album. 3,5*