The Domino State - Open Heart World (2014)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Roses (4:14)
  2. Your Love (4:36)
  3. Will It All Be Different Now? (4:40)
  4. This Is Grey (4:39)
  5. Open Heart World (3:42)
  6. We Will Surrender (4:49)
  7. So Glad (4:38)
  8. No Glory (3:48)
  9. New Face (2:50)
  10. Illuminate (5:46)
DjFrankie (moderator)
Vandaag uitgebracht en gratis te downloaden. Hier The Domino State - New Album - Open Heart World - thedominostate.com

Wordt alleen digitaal gereleased.
Ik vind hem mooi, 1 keer gedraait start met 4 punten.

avatar van didi
Leuk cadeautje. Klink bij eerste luisterbeurt aardig. Wel wat gelikt.
Kom er later op terug.

avatar van Rudi S
Deze staat al een paar dagen op repeat, echt een lekker album gaat zeer waarschijnlijk het jaarlijstje nog halen.
Lijkt mij een erg mooi album voor Editors liefhebbers

Rudi S schreef:
Lijkt mij een erg mooi album voor Editors liefhebbers

Jij bent op 1 geeindigd bij de MuMe ladder buddies, dichterbij mijn top 32 stond niemand, dus dat is niet verrassend dat je deze goed vind.
Die eerste vind ik ook geweldig.

DjFrankie schreef:

Jij bent op 1 geeindigd bij de MuMe ladder buddies, dichterbij iminn stemmen qua muziekkeuze stond niemand, dus dat is niet verrassend dat je deze goed vind.
Die eerste vind ik ook geweldig.

Dat debuut ga ik ook nog eens luisteren, deze is gewoon erg mooi en Tim zal wel familie zijn van...
De zanger bevalt mij erg goed.

Idd broer van

avatar van Rudi S
Echt een prima album, ik vind de zanger erg sterk en ook de uitvoeringen sterk, zeer muzikaal.
Ik twijfel zelf nog over een 4,5 en er staat geen skip moment op.
De enige opmerking die ik zou kunnen maken is dat er ook geen killer track op staat, zeg maar een 5 sterren liedje.
Maar dit is voor mij toch wel de ontdekking vh jaar, doet mij aan een goed Editors album denken.

Rudi S schreef:
Ik twijfel zelf nog over een 4,5 en er staat geen skip moment op.

bij mij ook nog in de top 10 terecht gekomen van 2014

avatar van Rudi S
Staat bij mij op 6 net onder Morrissey.

avatar van Zwaagje
Ik begin bij het debuut......die staat op spotify
Daarna deze maar eens downloaden.

avatar van Gringo_m
Valt voor mij wat tegen, te gladjes.

avatar van starsailor
Vind ik ook inderdaad. Te glad en te tam. Mis de scherpe randjes zoals op hun debuut.