Altered Images - The Best Of (1992)

Label: Connoisseur

1. Dead Pop Stars (3:17)
  2. Sentimental (3:24)
  3. Leave Me Alone (4:14)
  4. A Day's Wait (3:31)
  5. Happy Birthday (6:58)
  6. Jeepster (2:27)
  7. I Could Be Happy (5:38)
  8. Disco Pop Stars (2:36)
  9. Legionaire (3:29)
  10. See Those Eyes (3:06)
  11. Pinky Blue (3:07)
  12. Little Brown Head (2:39)
  13. Don't Talk to Me About Love (4:48)
  14. Bring Me Closer (3:14)
  15. Suprise Me (2:58)
  16. Love to Stay (3:22)
  17. Change of Heart (3:35)
avatar van Jan Wessels
Ik ken deze cd niet, heb zelf een andere verzamelelpee uit de jaren 80 waar ook Song sung blue opstaat. Dit nummer kun je overigens gauw weer vergeten. Luister naar Happy Birthday en je weet waar Gwen Stefani haar inspiratie deels weghaalde. Het mooiste nummer van Altered Images blijft Love to stay. Een wonderlijke combinatie van een kinderlijke stem met een sensuele ondertoon.

avatar van TerryA
zie mijn opmerking van 3 Augusrtus 2009 bij deze album van Altered Images ...

Altered Images - Collected Images (1984)

Jeepster op deze album zal een cover van de T.Rex song zijn - maar soms producent Steve Severin (van Siouxsie & The Banshees) hadden dat ook gedaan met hun cover van 20th CEntury Boy.

avatar van LucM
Van deze band ken ik alleen "Happy Birthday" en "Don't Talk to Me About Love", het klinkt als een poppy variant van Siouxie & the Banshees. Altered Images was behoorlijk populair in Groot-Brittannië maar daarbuiten heeft deze band geen potten gebroken.

avatar van kaztor
I Could Be Happy vind ik een heel tof nummertje.