Weemoed - Droommoord (2014)

1 stem

Uitgebracht in eigen beheer

1. Intrede van Weemoed & Wanhoop Dewelke Brandt Doch Vergaat Niet, Tranen Vergeefs Vergiet, Zielen Zwartgeblakerd Achterlaat (3:49)
  2. Waar Dood Speelt de Eerste Viool (Daar Noopt des Levenslijdensreis de Zaaizeismens Tot Wormenspijs of Rioolvalput Levenshaat) (3:36)
  3. Hoop Doet Sterven! (Luchtkastelen in Lijkengewaad Drijven Wolken van Illusies Naar Waarheid Dan Dodelijke Klaarheid) (4:23)
  4. Gekweld, Verlaten, Verloren (Gehuld in Grauwsluiers, Nachtnevelen van Naargeestigheid, Somberstilte, Lusteloos Leed) (4:23)
  5. In de Verte Hoor Ik het Spookuur Slaan, Ik Zie voor Mij een Witte Vrouwe Staan, Zij Ging Daar Waar Ik Zou Gaan, in Dood Tesaam (8:13)
  6. Uittrede der Levenslust, Oplaaiende, Donkere Doodskist Betraand, Later Grafgrijzig Gevuld (Dofdwaze Deemoed Wacht Dodendans der Weemoed) (5:24)
  7. Zie Zelfmoord Gloort Daar Waar Treurnis, Terging, Teleurstelling Al Wat Tevoren Zinvol Leek Smoort, de Bargrauwe Grond in Boort (O, Stropkoord) (16:32)
  8. Ik Doorboor de Grafkisten, Geliefden, Gewenst Dan Gemist, Zo Hol Leven Gepenetreerd, Gewist Gelijk Mijn Lichaam-Geest Is Bekist (Liefdes Moord) (12:05)
  9. Depressief & Dadeloos door Verkrachting van Verwachting, Doemdonkere Wanhoopswolken (Daardoor het Toch Al Zo Korte Leven Snel Vergetend) (1:09)

Er zijn bij dit album nog geen berichten geplaatst.