Seagram - Souls on Ice (1997)

Label: Rap-a-Lot

1. Sleepin in My Nikes (4:25)

met Scarface

2. S.E.A.G. (3:49)
  3. Slinging the Yea (4:59)
  4. If the World Was Mine (4:14)
  5. Don't Stop (3:45)

met Spice 1

6. Off the Hook (4:23)
  7. One 2 the Two (4:08)
  8. Like This Like That (4:08)
  9. Flinstones (4:49)
  10. S.E.A.G. & Yuk Is Ridin' (4:49)

met Yukmouth

11. Gotta Stay Down (4:45)
  12. Straight Mobbin (4:03)
prachtige cd Sleepin in My Nikes gewoon zalig

eazyfan schreef:
prachtige cd Sleepin in My Nikes gewoon zalig

nee gewoon een van de beste tracks in hiphop vind ik gewoon .die track is LEGENDARISCH

eazyfan
zeer goede cd,wel na zijn dood maar hier hoor je Hem in topvorm vlak voor zijn dood.

Relax
Ras Kass - Soul on Ice (1996) ....

eazyfan
Ik heb dit album net herluistert en dit is echt super, Elke track is gewoon erg erg goed vind ik. Een erg vet album, de Westcoast-sfeer is er 100%, Seagram heeft lekkere en goede rhymes, de productie zit erg goed in elkaar vind ik. Dit zou ik eigenlijk minstens 4,5* al dan niet 5* moeten geven en een plaats in me top10 miss, maar jammer genoeg is het een verzamel. Dus blijft het 4*, RIP Seagram. De teksten hebben inhoud en zijn van een hoger niveau.

avatar van Conway Twitty
Fijn album, aangeraden door Eazyfan het is wel een verzamelaar waardoor er geen enkele structuur in zit maar de flow van deze man doet je dat snel vergeten.
Begint heerlijk, Sleepin In My Nikes heeft een geweldige beat met een perfecte Scarface-verse.
Verder heeft de cd weinig uitschieters, maar wel beats van een constant niveau die lekker in het gehoor liggen.
Teksten zijn ok, vooral bij Flinstones erg fijn.