The Sword - Age of Winters (2006)

Rock / Metal
Label: Kemado

1. Celestial Crown (1:57)
  2. Barael's Blade (2:48)
  3. Freya (4:34)
  4. Winter's Wolves (4:36)
  5. The Horned Goddess (5:01)
  6. Iron Swan (5:46)
  7. Lament of the Aurochs (7:59)
  8. March of the Lor (4:41)
  9. Ebethron (5:35)
  10. Barael's Blade [Live] * (3:02)
  11. Iron Swan [Live] * (5:48)
  12. March of the Lor [Live] * (5:06)
avatar van Jochempie

Helemaal mee eens
Iron Swan!

RobixXx
Nieuw Album: Maart 2008!
Ondertussen is er al een split cd uit met witchcraft

avatar van Onslaught
Fok! Anderhalf jaar geleden album voor het laatst gehoord ofzo, hij was nog net nieuw. Nu klinkt het nog steeds vet, maar jammer dat dit album zo onbekend is bij de meeste hier.

Zal dit weekend het nieuwe album eens luisteren. Ben benieuwd.

avatar van Devoo
Staan in het voorprogramma van Metallica, zal voor aanleiding daarvan deze even opzoeken dus! =)

avatar van Nicholas123
Het klinkt allemaal erg lekker moet ik zeggen. Maar is dit eigenlijk niet gewoon 100% Black Sabbath?

avatar van trebremmit
Heerlijk doom/stoner album lekker heavy.

vondeich
Aanwezig op Sonisphere

Kingsnake
Ihkv Stoneralbum k.o. eens opduikelen deze band

avatar van scabiosa
miljaar, dit is een vette plaat!!!!
wat een riffs, heerlijk strak, de zang kon beter...
in elk geval rockt het kei- maar dan ook kei keihard!

Scabiosa, ik deel uw mening!
Momenteel staat-ie op. Hoewel het heiligschennis is, heb ik het geluid maar iets zachter gezet. Ik moet nog langer in de buurt wonen...

avatar van Rinus
Heerlijk vette plaat. Zo retro als de pest, met dikke Sabbath (en noem maar op) invloeden. En de albums die hierna komen zijn net zo lekker.

avatar van wizard
Gods of the Earth was mijn kennismaking met The Sword. Dit is het tweede album dat ik van deze band beluisterd heb. De Black Sabbathinvloeden liggen er ook bij dit album bovenop, maar in tegenstelling tot Gods of the Earth hoor ik weinig interessants in dit album. Voor mij werkt het goed als achtergrondmuziek, maar dat is het dan ook.

3.0*

avatar van frolunda
Muzikaal dik in orde alhoewel er ook weer geen memorabele nummers op het album staan.Wel jammer van de matige zang,dat kost toch één ster.

avatar van Brutus
Heeft inderdaad wel wat weg, van Black Sabbath. wel erg lekkere plaat.