Luna Rossa - Secrets & Lies (2014)

Rock / Pop
Label: Firefly

1. Aurora (4:47)
  2. Secrets & Lies (6:01)
  3. Disappointment (4:05)
  4. The Black Dog (3:44)
  5. Flowers in My Hair (5:36)
  6. Happy Little Song (2:51)
  7. Tiny Demons (5:09)
  8. Fly Away (4:41)
  9. I've Been Wrong Before (2:34)
  10. The Harmony (4:11)
  11. No Chords Left (4:13)
Dan zal ik maar de eerste zijn die wat te melden heeft over de tweede van Luna Rossa, het side project van Anne-Marie Helder en Jonathan Edwards, beide momenteel lid van Panic Room. Hoewel ik Panic Room niet zo bijster spannend vind, is Luna Rossa heel andere koek. Veel akoestische klanken, harp, gitaar, piano en bovenal die prachtige stem van Helder. Mooie liedjes, wat ook wel weer eens een verademing is naast al het instrumentale geweld binnen de prog scene. 3 kwartier mooie luister muziek voor laat in de avond.