Dijf Sanders - Mating Season (2004)

geen stemmen

België
Electronic
Label: DUB

1. Lonely Dog Hater (2:05)
  2. Bestial Borzem (4:53)
  3. Searching for Epiphany (4:14)
  4. Sartres Rumblefest (3:55)
  5. Born to Dance Among the Stars (5:30)
  6. Walking Season (4:20)
  7. Afghan Cavalry (5:10)
  8. I'm Not Karatekid (4:12)
  9. Fallen Hero (4:00)
  10. Contradict People (5:16)
  11. Babysitters Zen Moment (2:45)
thejazzscène
Leuke plaat van de man. Wel echt iets apart. Hij probeert het elctronische gehalte te beperken en het jazzy karakter te versterken. Een eigen gezicht hebben past wel bij Sanders Dijf (wist niet dat het een man uit Antwerpen was? Aan die naam kan je het althans niet afleiden)

thejazzscène schreef:

Hij is dan ook niet uit Antwerpen, doch wel van Bruhhe.

thejazzscène
Eigenlijk is het David Sanders en hij is van Brugge naar Antwerpen verhuisd.