2Cellos - Celloverse (2015)

Kroatiƫ
Pop / Neoklassiek
Label: Portrait

1. The Trooper (Overture) (4:34)
  2. I Will Wait (4:07)
  3. Thunderstruck (Intro) (0:32)
  4. Thunderstruck (3:42)
  5. Hysteria (2:53)
  6. Shape of My Heart (4:36)
  7. Mombasa (3:37)
  8. Time (4:18)
  9. Wake Me Up (4:09)
  10. They Don't Care About Us (3:25)
  11. Live and Let Die (2:59)

met Lang Lang

12. Street Spirit (Fade Out) (4:40)
  13. Celloverse (4:27)
Deze heren gaan als gekken tekeer op hun cellos en gebruiken daar allerlei bekende nummers voor.

Ietwat vermoeiend voor een heel album, maar bekijk zeker zo eens wat clipjes. Gekkenhuis!

avatar van dynamo d
0,5
Goede vriend van me bleef maar aandringen dat dit zo geweldig zou zijn. Beluisterd en ik vind het echt verschrikkelijk. Over de top zenuwgedoe en dat terwijl de cello een prachtig instrument is mits het passend wordt gebruikt.

avatar van BlauweVla
net als bijvoorbeeld Apocalyptica of zoiets als pophits met Gregoriaanse zang: leuke gimmick. Is die verassing er eenmaal vanaf, blijft er niet niet veel over. Beetje te melig allemaal.