Sinister - Afterburner (2006)

Label: Nuclear Blast

1. The Grey Massacre (4:16)
  2. Altruistic Suicide (5:15)
  3. Men Down (6:02)
  4. Afterburner (4:55)
  5. Presage of the Mindless (7:38)
  6. Into Submission (5:17)
  7. The Riot Crossfire (3:50)
  8. Flesh of the Servant (7:48)
avatar van Mr. Rock
Ik hou over het algemeen niet heel erg van Death Metal maar Sinister beluister ik op z'n tijd nog wel eens. M'n broer zet deze de laatste tijd vaak op (gek als-ie is op death metal) en er zitten wel een paar leuke tussen

clutch
Wat een spuuglelijke hoes zeg! maar dat is natuurlijk niks geks als het om deathmetalhoezen gaat.. gelukkig zit hier de schoonheid van binnen, heerlijke brute deathmetal met ook nog redelijk genoeg afwisseling.

clutch
Gisteren nog eens opelegd en ik doe er nog een halfje bij. Vooral de instrumentele stukken als in Altruistic Suicide met dat gepraat er tussendoor zijn gewoon epic.

avatar van Mr. Rock
Dan moet je zeker ook de nieuwe (The Silent Howling) beluisteren, die gaat aardig verder in de trant van dit album, inclusief die instrumentale stukken met gepraat.