MxPx - Panic (2005)

Punk
Label: SideOneDummy

1. The Darkest Places (2:37)
  2. Young and Depressed (3:07)
  3. Heard That Sound (3:43)
  4. Cold Streets (2:48)
  5. The Story (3:34)
  6. Wrecking Hotel Rooms (3:29)
  7. Late Again (2:37)
  8. Kicking and Screaming (2:54)
  9. Grey Skies Turn Blue (3:06)
  10. Emotional Anarchist (2:05)
  11. Call in Sick (3:02)
  12. Get Me Out (2:12)
  13. Waiting for the World to End (3:48)
  14. This Weekend (3:22)
prachtig punk album

avatar van nuf
nuf
inderdaad mooi albumpje, beter dan de vorigen

*3.5

avatar van HaWe
Ja idd, ze klinken nu ook wat uhm... meer afwisselend

xAnoukx
Ja leuk leuk afwisselend album, heel anders dan de vorige albums. Ben benieuwd naar het nieuwe album dat in 2007 uitkomt.

avatar van gameg
geweldige cd mxpx is echt gegroeid
alleen jammer dat de texten zo niet hopevol zijn
een beetje te depri
verder is alles ok(y)
coole cover

avatar van HaWe
mooie cover en juíst die teksten zijn goed. Ze zijn de realiteit hou ik niet altijd van, maar bij MxPx wel

HaWe schreef:

nee ik hou toch liever van de teksten met garppen erin zoals ze bij de andere cd's wel hadden

xAnoukx
4* Mooie cd! Alle nummers vind ik goed, behalve Get Me Out.. dat refrein kan ik nog steeds niet waarderen..

avatar van gameg
neej joh dat vind ik een geweldig nummer!!!

''The Darkest Places'' en ''Wrecking Hotel Rooms'' zijn vette nummers!!

Productie is veel beter dan bij alle andere albums van MXPX, maar de nummers zelf zijn weer minder.

Ben benieuwd naar hun volgende album. Ze moeten deze sound houden en vettere nummers maken en de teksten mogen van mij wel wat vrolijker en grappiger.

avatar van gameg
oooh kheb dat nieuwe nummer secret weapon gehoord!
vet nummer als de hele cd zo wordt ga k hem zeker halen

avatar van Norbert
hij blijft stiekem toch wel erg leuk.