The Reverend Peyton's Big Damn Band - So Delicious! (2015)

Blues / Country
Label: Shanachie

1. Let's Jump a Train (3:09)
  2. Pot Roast and Kisses (5:01)
  3. Dirt (5:17)
  4. Raise a Little Hell (4:27)
  5. Scream at the Night (4:33)
  6. Hell Naw (2:30)
  7. Front Porch Trained (3:50)
  8. Pickin Pawpaws (2:59)
  9. We Live Dangerous (4:20)
  10. You're Not Rich (2:17)
  11. Music and Friends (4:52)
avatar van Jelle78
Ik hoorde voor het eerst van deze band via een interview op kidsinterviewbands.com, alhier te zien. Vanwege de vrij geniale bandnaam en het opvallende uiterlijk van the reverend bleef de bandnaam in m'n hoofd hangen. Toen ik ergens las dat er een nieuwe plaat was uitgekomen heb ik die aan enkele luisterbeurten onderworpen. En dat valt voorwaar niet tegen. Wat een lekker opgewekte plaat is dit geworden. Liedjes in een stijl die te omschrijven valt als een mengelmoes van country en blues. Hier ga ik de komende tijd nog wel van genieten denk ik.