Iron Lamb - Fool's Gold (2015)

1 stem

8. Center of the Universe
  9. Rip It Up
  10. Deadend Blues
avatar van Metalhead99
(Hard) Rock die doet denken aan Motörhead (maar dan nét iets minder hard). De zanger lijkt qua stemgeluid ook wat op Lemmy te willen lijken.
Zeker geen verkeerde muziek, maar het is soms zo basic en simpel dat het wat saai word om naar te luisteren. De plaat had naar mijn mening wat effectiever geweest als sommige nummers net iets korter waren geweest. Albumopener "One Way Track" duurt bijvoorbeeld maar 3:17 minuten. Deze zelfde speelduur hadden de overige tracks ook wel mogen hebben om zo naar het idee de vaart er wat meer in te houden.
Een geinig plaatje voor de liefhebbers van klassiek hard rock, maar meer dan dat ook niet.

avatar van hellboy123
De video voor mockinbird staat op youtube, klinkt wel aardig, zal de rest van de cd ook eens een kans gunnen.

Iron Lamb - Mockingbird (Official Music Video) - YouTube