Pythagoras - After the Silence (1982)

Avant-Garde
Label: Syntone

1. 1st Movement / Introduction (0:56)
  2. 2nd Movement / Opus I Diabolus in Musica (3:29)
  3. 2nd Movement / Opus II Etude for Flying V (6:39)
  4. 2nd Movement / Opus III Scherzo (1:44)
  5. 3rd Movement / Endless Hymn (7:16)
  6. 4th Movement / Opus I Turn (2:37)
  7. 4th Movement / Opus II Unturn (2:34)
  8. 5th Movement / Opus I Caprice (6:55)
  9. 5th Movement / Opus II Interludium (0:56)
  10. 5th Movement / Opus III Reprice (2:10)
  11. 6th Movement / Scherzo Reprice (3:28)
  12. 7th Movement / Grand Finale (2:14)
avatar van ChrisX
Volgens mij speelt toch een jonge Arjan Lucassen gitaar op deze plaat of niet?

avatar van Brunniepoo
Zeer aardig instrumentaal album van deze Haagse band, met inderdaad het album-debuut (?) van Arjen Lucassen, die de bandleden kende van de platenwinkel van drummer Bob de Jong. Helaas was dit ook meteen de laatste plaat omdat de band teveel tijd ging kosten, al meen ik dat ze tegenwoordig weer bij elkaar zijn. Overigens speelt ook Plackband's Michiel van Wassem mee op dit album, ook een bekende uit de Haagse muziekwereld.

avatar van Patrick 1956
Ik heb vroeger twee albums van ze kocht in hun platen zaak die toen in de wagenstaar van den haag zat . Hij heeft de platen toen ook gesigneerd voor me en heb ze nog steeds