Polaroid Fiction - F.P. (2014)

Belgiƫ
Uitgebracht in eigen beheer

1. The Cake Is a Lie (3:51)
  2. Flaw in a Perfect Something (2:52)
  3. Black Widow (3:03)

met Tim Vanhamel

4. Please Please (3:13)
avatar van CWTAB
Bij mijn versie duurt de laatste track 19:29 minuten, er zit nog een hidden track van 6.13 op het einde... sterke ep van een band die helaas ermee gestopt is??

avatar van Abram Olsen
CWTAB schreef:

Naar mijn weten niet gestopt maar wel al een heel lange pauze aan het houden. De bandleden zijn ook veel bezig met andere projecten. Vooral live heel erg goed!

avatar van CWTAB
Abram Olsen ze zijn er helaas toch meegestopt... check de facebook pagina... zanger (?) gaat nu verder met hiphopproject

avatar van Abram Olsen
CWTAB Jep, klopt. Ik heb Wouter (inderdaad één van de zangers) toevallig nog gesproken en 'WZA' is zijn nieuwe project. Hij zei me wel dat de overige leden van Polaroid Fiction daar ook aan mee zouden werken samen met een lid uit 'Sabena'.

Zonde wel want vond Polaroid Fiction vrij uniek, maar benieuwd naar wat nieuws!