Tarkan - Come Closer (2006)

Turkije
Label: Universal

1. Just Like That (3:39)
  2. In Your Eyes (3:36)
  3. Why Don't We (Aman Aman) (3:49)

met Wyclef Jean

4. Mine (3:19)
  5. Over (4:22)
  6. Start The Fire (3:26)
  7. Shhh (3:34)
  8. Bounce (3:45)
  9. Come Closer (4:18)
  10. Don't Leave Me Alone (4:02)
  11. Shikidim (3:55)
  12. I'm Gonna Make U Feel Good (3:54)
  13. Mass Confusion (4:09)
  14. Touch (4:18)
  15. If only You Knew (3:23)
Marcel²

Marcel Jongeneel schreef:
Tarkan met Wyclef Jean, moet niet gekker worden.

Gek?Tis toch een leuk nummer hoor.

Gek? leuk nummer

Bobiej
Leuk? Gek nummer.

avatar van musicfriek
Marcel Jongeneel schreef:
Tarkan met Wyclef Jean, moet niet gekker worden.

Had hij beter Shakira kunnen pakken

avatar van kingofmusic
dan zie je maar dat de grootste artiest van turkije gelijk een engelse album maakt in paar jaar, en dat die dan gelijk de beste engelse album is van de laatste jaren... waarom kan hij het wel en de zogenaamde wereldartiesten (die toevallig alleen maar van usa zijn) niet....

avatar van ThePrinceOfPop
Heerlijk album. Beste artiest/zanger van Turkije.

avatar van ThePrinceOfPop
Het doet pijn in me hart, met een 0.5 verhogen ! Geen 1 nummer verveeld me.

Beste nummers zijn Bounce en Touch, 2 geweldige nummers. Als een Amerikaanse zanger die 2 nummers zou maken zou het 2 grote wereldhitten worden, maar ja slijmen hoort bij het vak.

ThePrinceOfPop schreef:
Het doet pijn in me hart, met een 0.5 verhogen ! Geen 1 nummer verveeld me.
Snap jij wel wat je zelf opschrijft?

Dat laatste stukje moet je mij eens uitleggen.

avatar van ThePrinceOfPop
Eigenlijk typ ik het, en ja ik snap het zelf.

Bijna de hele wereld trekt Amerikaanse muziek voor, als een Amerikaanse artiest een single uitbrengt verwacht men automatisch dat die de top 5 gaat halen ook al is dat nummer slecht.

En dat moet stuk van je begrijp ik niet, want ik moet niks.

Koetje83
Begrijpend lezen gast. Het woordje moet, moet je niet te serieus nemen. Het is een discussie site en ik vind dat jij steeds op een opmerkelijke manier post. Ik vind dat je het sterk overdrijft en het woordje slijmen begrijp ik in die context nog steeds niet.

En wat betreft het eerste stukje, als je iets goed vindt hoort het geen pijn in je hart te doen als je gaat verhogen. Anders 'moet' je er eens opzoeken wat pijn in je hart betekent. Dus ja, ik heb niet het idee dat je zelf helemaal door hebt wat je opschrijft.

ONtopic: Ik vind Tarkan net zulke grote meuk als die Amerikaanse artiesten waar je het over hebt. Ik vind de man fake en hij kan niet zingen. Aan mij is het niet bestemd ben ik inmiddels achter. Had nog nooit van Tarkan gehoord en het was fijn geweest als dat zo was gebleven. Maar als jij het geweldig vindt, vind ik dat helemaal goed.

avatar van ThePrinceOfPop
Volgens mij moet jij ook even begrijpend lezen en ook eventjes maar doordenken.
Omdat ik het 4.5 sterren gaf deed het pijn in mijn hart, ik moest het 5 sterren geven.

Ik heb het gevoel dat je Tarkan ´´zowiezo´´ niet mag, want je praat best hard over hem. Maar ja, jou mening .

Maar dat hij niet kan zingen begrijp ik niet, en wat bedoel je met fake?

Koetje83
Alsje het zelf maar begrijpt. Het blijft een rare zin en als je dit aan 10 mensen voorlegt, dan begrijpen alle 10 de mensen het niet. Het heeft gewoon met goed nederlands te maken (en dat schrijf je niet).

En je hebt het gevoel dat ik Tarkan niet mag? Gast, ik schrijf hier gewoon mijn mening. Ik ken de Tarkan als persoon niet. Ik vind zijn muziek slecht en ik vind dat hij slecht zingt. En met fake (betekent nep in het engels) bedoel ik dat ik hem niet geloof, emotieloos, fake.

avatar van ThePrinceOfPop
Okeee,ik verander weer mijn stem. Het kan niet hoger dus nu een halve ster juist er af .
Er zijn toch nog nummers die goed zijn maar niet geweldig, nummers die 4 sterren maar geen 5 ....bijv. nummers als Bounce, Touch, Over etc. zijn geweldig.