The Airborne Toxic Event - Dope Machines (2015)

Label: Epic

1. Wrong (4:15)
  2. One Time Thing (4:02)
  3. Dope Machines (3:17)
  4. California (3:51)
  5. Time to Be a Man (4:10)
  6. Hell and Back (3:53)
  7. My Childish Bride (4:25)
  8. The Thing About Dreams (5:33)
  9. Something You Lost (5:06)
  10. Chains (4:55)
avatar van popstranger
Hoe doorzichtig het soms allemaal klinkt toch heeft dit album iets wat me wel weet te boeien. Ok, het is simpele rockmuziek maar ze hebben zichzelf wel een beetje meer laten evolueren richting iets meer elektronischer en minder met violen. Een song als Time to Be a Man kan ik gewoon blijven luisteren gewoon omdat het zo een positieve vibe geeft. Wrong is een ideale single, Dope Machines durft iets steviger te beuken en The Thing About Dreams drijft op een mooie melodie. Hier en daar zit er ook een song die iets te stevig lonkt naar de hitparade en net iets te simpel in elkaar steekt maar het eindverdict is voor mij wel een plaat met enkele sterkere momenten.

Parlotones
popstranger schreef:

Er komt een nieuw album aan. Een voorproefje.https://www.youtube.com/watch?v=NHen9-9WsgY
En nog een mooi nummer.https://www.youtube.com/watch?v=khSLRfZ4wBA