Natasha Thomas - Save Your Kisses (2004)

Denemarken
Label: Sony

1. Loving You Is Not Easy (Uh la La) (4:30)
  2. Save Your Kisses for Me (3:47)
  3. Young Hearts (3:01)
  4. Why (Does Your Love Hurt So Much) (4:02)
  5. More and More (3:41)
  6. Sunshine After Rain (3:52)
  7. It's over Now (3:37)
  8. Suddenly (3:47)
  9. I'm Just a Little Bit Shy (3:15)
  10. Hold Me Closer (3:01)
  11. Young and Carefree (3:30)
  12. Can'T Turn Back Time (3:42)
  13. Rollercoaster Ride (4:08)
  14. More Than Friends (6:58)
Top zangeres , waarschijnlijk kennen jullie haar wel van de Lacoste reclames .

avatar van PEN15
Is er iemand die wat meer kan vertellen over deze zangeres, is ze echt zo goed, bekend en actief? In 2006 leek ze voor het laatst zingend te zijn gezien.

Deze Natasha Thomas viel me op door die cover van Carly Simon. Dat is mogelijk mijn vaakst gedraaide 7". Als het meezit heb ik binnenkort eindelijk een platenspeler zodat ik er achter kan komen of die single na al die tijd nog foutloos afspeelt.

Het is altijd zonde als zangeresjes menen met een cover van een oude hit een springplank nodig te hebben en weinig vernieuwing bedenken op een lievelingshit. Ook al was ze destijds nog maar zestien.