Eros Ramazzotti - Eros in Concert (1991)

Italië
Label: BMG

1. Intro (1:10)
  2. Terra Promessa (3:11)
  3. Nuovi Eroi (2:28)
  4. Un Cuore Con le Ali (2:33)
  5. Emozione Dopo Emozione (2:04)
  6. Completamente Enamorados (2:53)
  7. Fuggo Dal Nulla (2:12)
  8. Adesso Tu (4:33)
  9. Seguimi (5:07)
  10. Se Bastasse Una Canzone (5:16)
  11. C'e Una Strada in Cielo (4:28)
  12. Toma La Luna (3:41)
  13. Amore Contro (4:24)
  14. Taxi Story (4:08)
  15. Dolce Barbara (2:54)
  16. Andare ... in Ogni Senso (3:12)
  17. Fantastico Amor (2:54)
  18. La Luce Buona Delle Stelle (2:41)
  19. Occhi Di Speranza (3:05)
  20. Amarte Es Total (4:31)
  21. Musica è (11:06)
  22. Libertà Libertà (3:13)
  23. Ciao Pa' (5:06)
  24. Canzoni Lontane (4:51)
  25. Una Historia Importante (4:16)
  26. Cantico (6:23)
  27. Ancora Vita (5:04)
avatar van dynamo d
Met het prachtig magnifiek mooie Ancora Vita. Ramazzotti is ook een erg goede live artiest en dat blijkt uit dit album.

avatar van Poeha
Toen al heel snel na de release gekocht en er nooit spijt van gehad.
Geweldig zoals die kerel live bezig is.
Nog steeds trouwens.

Ik vind Ciao Pa' het absolute hoogtepunt van deze 2-cd.
't Is dat ik geen 10 sterren kan geven anders had ditr nummer alleen al die 10 gehad.
Nu dan "maar" 5*.

Overall een dikverdiende 4*.

avatar van misja82
En ineens moest ik aan vroeger denken toen wij altijd op vakantie gingen richting het zuiden (meestal Italie of Zwitserland) en naast Doe Maar ik ook Eros Ramazzotti introduceerde.
Deze cd vond en vind ik echt fantastisch. Live is Eros erg goed en de kippenvel momentjes zijn niet spaarzaam, integendeel. Topnummers zijn inderdaad Ciao Pa' maar ook Musica e is meesterlijk. Mocht je twijfelen, zet dan Adesso Tu op en hoor het volledige publiek uit volle borst meezingen.

avatar van IntoMusic
Inderdaad en Musica è kan ik wel diverse malen op een dag als deze horen. In de auto kwam ie weer op mijn iPod voorbij en wat een geweldige opbouw, koor, hoogtepunt etc. zit hier in.
Destijds bij toeval voor een prikkie gekocht, terwijl ik niet eens zo'n fan van hem was. Dit live-album heeft daar verandering in gebracht.

SUBLIEM!!

avatar van Poeha
Naast het magnifieke Ciao Pa' en de bekende hits wil ik ook Cantico nog even onder de aandacht brengen. Ook weer zo'n geweldige opbouw naar een climax om kippenvel van te krijgen. Helemaal als in de laatste minuut ook dat koor nog eens wordt ingezet. Eigenlijk veel te kort, maar van grote klasse!

avatar van robbrouwer58
In bepaald register knijpend en knerpend stemgeluid irriteert.