Awna Teixeira - Wild One (2015)

Canada

9. Freedom Hunter
  10. A Sailor's Dream
  11. Away We Go
avatar van Lura
Dit prachtige album is reeds hier te koop : Lucky Dice nieuwsbrief - luckydice.nl

Voor optredens die zij binnenkort gaat geven in Nederland : http://www.ldmbookings.nl/

avatar van Renoir
Verder niemand die naar deze prachtige plaat luistert?

avatar van Lura
Het is niet te begrijpen, René, dat dit album hier niet wordt opgepikt. Behoort tot de absolute toppers van 2015 tot nu toe!

Hendrik68
Wil er best even naar luisteren, maar Bandcamp, Soundcloud, Spotify etc. lijken hem niet te hebben. Dus als je een linkje hebt.

Hendrik68 schreef:

Je vindt hier in elk geval een clip. Heb jij nog een suggestie, Lura?

avatar van Lura
Helaas, de enige optie is, eens een keer gaan luisteren in de betere platenzaak.

Hendrik68
Staat toevallig net een stukje op Altcountry. Die zijn niet zo heel enthousiast. Ze plaatsen net als Renoir een video van A sailor's dream. Mooi nummer. Ik vraag me alleen af of ik die stem wel een heel album trek.

avatar van Lura
Ze heeft inderdaad een aparte stem en daar kan niet iedereen even goed naar luisteren

avatar van Renoir
Beetje vreemde bespreking op Altcountry. Als het niet catchy is blijft het niet hangen? Nou, bij mij wel! En ik ga het morgen live meemaken in Den Haag (Acoustic Alley).