Paul Di'Anno - As Hard as Iron (1999)

Label: Manifest (II)

1. Rock the Boat (4:15)
  2. Only You That This Love Needs (4:45)
  3. What D' Ya Want (4:36)
  4. Searching for You (4:05)
  5. You're Only Histrory (3:57)
  6. Danger Lines (3:41)
  7. She Goes Down (4:14)
  8. Till You've Got over Me (4:01)
  9. Let Your Body Rock (3:25)
  10. Only in My Dreams (3:38)
DutchViking
Is dat het atomium op het plaatje? Lijkt me van wel.

DutchViking
De albumtitel is trouwens ook wel erg voor de hand liggend en niet al te origineel. Dan hoef ik het album eigenlijk al niet meer te horen

avatar van eddy_lives
best triest di'anno... telkens maar weer op maiden zinspelen. heeft het volgens mij nooit kunnen verkroppen dat ie uit de band is gestapt.

avatar van bennerd
"As hard as iron", wordt met dat "iron" Iron Maiden niet bedoeld?

(Het is maar een vraag he )

Joy

Joy schreef:
hallo, wordt er een wakker na 3 berichten over de albumtitel

ja dus

allemachtig...

Bedankt voor je antwoord, het was zeer aangenaam

yEYo!
Is dit de moeite waard om te downloaden?

avatar van Rockfan
eddy_lives schreef:

Volgens mij issie eruit geschopt

avatar van Kronos
Ik heb via YouTube wel eens wat beluisterd van een dikke kale Di'Anno. Dat zag er best zielig uit. Zonder Paul is er nog steeds een goeie Maiden maar zonder Maiden geen goeie Paul meer. Maar misschien download ik dit wel eens, omdat er een stukje België op de cover staat.

avatar van Dexter
Kronos schreef:

Ik vind zijn bandjes Battlezone en vooral Killers nog best goed. Geen Maiden, maar wel leuk.