The Wreckers - Stand Still, Look Pretty (2006)

Country / Pop
Label: Maverick

1. Leave the Pieces (3:30)
  2. Way Back Home (3:19)
  3. The Good Kind (3:46)
  4. Tennessee (4:21)
  5. My, Oh My (3:31)
  6. Stand Still, Look Pretty (2:44)
  7. Cigarettes (3:19)
  8. Hard to Love You (3:52)
  9. Lay Me Down (3:35)
  10. One More Girl (5:18)
  11. Rain (4:06)
  12. Crazy People (3:09)
wauw meer kan ik hier niet over zeggen...

xAnoukx
mooii

edejong
mooi maar soms iets teveel country naar mijn idee

avatar van Jumperjack
Ik heb de CD nog steeds niet, heb hem wel besteld via Sounds, krijg hem hopelijk dit weekend. Heb intussen natuurlijk wel alles illegaal gedownload. Ik vind het in een woord geweldig.

avatar van Jumperjack
Intussen heb ik de CD al weer 2 maanden in mijn bezit en is het tot nu toe mijn favoriete CD van 2006.
Zo veel echt goede nummers met als absolute uitschieter het breekbare door Jessica Harp geschreven Tennessee. Op de grens van country en pop. Ik hoop dat Michelle en Jessica het niet bij dit album laten. Grote klasse.

avatar van L_T_B
saske schreef:
wauw meer kan ik hier niet over zeggen...

Ik wel. Wauw, wat is het toch treurig om te zien dat twee niet onaardige songwriters zich verlagen tot dit soort treurige Nashville troep. Zeker van Michelle Branch had ik wel het een en ander verwacht. Nadat ze tired of sucking ***** to get my music heard was besloot ze om na 3 solo-platen samen te gaan werken met haar vriendin Jessica Harp. Het resultaat is een superstrak geproduceerde plaat vol met gladde harmonieën en voorspelbare refreintjes. Dit is muziek die voorbij komt op CMT en dus ook helemaal niks meer met echte countrymuziek te maken heeft. Hun succes is letterlijk veelal te danken aan Stand Still, Look Pretty. Per nummer daalt mijn waardering voor dit album en ik kom uiteindelijk op een magere 2* uit.

Doom!
The Wreckers was een veel belovend project van Michelle Branch en Jessica Harp. Helaas is het in mijn ogen wel volledig tot een flop uitgedraait. De nummers klinken niet lekker, de songteksten zijn zwak en vernieuwend is de muziek ook zeker niet. Erg spijtig, vooral voor Michelle Branch. Deze dame kan namelijk zoveel beter.

Lacrymosa
Wow, persoonlijk vind ik The Wreckers veel beter dan solo. Er staan echt zoveel prachtige nummers op en het is gewoon super om mee te zingen.

Ik hoop dat er ooit nog een reunie komt, maar in de tussentijd zullen de solo-albums van Michelle Branch en Jessica Harp me maar moeten zoet houden.

M'n lievelingslidjes zijn: The Good Kind, Stand Still, Look Pretty, Cigarettes en Lay Me Down. Maar de rest ook eigenlijk.