Levon Vincent - Levon Vincent (2015)

Electronic / Dance
Label: Novel Sound

1. The Beginning (5:50)
  2. Phantom Power (5:10)
  3. Junkies on Hermann Strasse (7:01)
  4. Launch Ramp to the Sky (11:14)
  5. For Mona, My Beloved Cat Rest in Peace (3:05)
  6. Her Light Goes Through Everything (4:50)
  7. Black Arm W / Wolf (6:16)
  8. Confetti (5:58)
  9. Anti-Corporate Music (8:09)
  10. Small Whole-Numbered Ratios (9:04)
  11. Woman Is an Angel (5:35)
avatar van -SprayIt-
Ik heb niet vaak gezien dat alle users (9 personen) allemaal dezelfde beoordeling (een 4*) toekennen. Ik ben nummero 10!

avatar van GrafGantz
-SprayIt- schreef:

Ja sorry, ik moet weer zo nodig dwars liggen

avatar van -SprayIt-

Fijn dat je het zo'n goede plaat vindt. Beter een 4,5 dan een 3,5, zou ik zeggen. Ik zet 'm zo ook weer eens op. Wat vind je zo goed aan de plaat Graf?

avatar van Arrie
Rare snuiter ben je toch, Micha. Ik denk dat ik hem ook 4* waard vind, al moet ik hem nog wel vakwe beluisteren.

avatar van T.O.
Een aantal mooie dreigende, diepe tracks met meer melodie dan ik normaal gesproken gewend ben van Levon. Helaas ben ik nooit zo gecharmeerd van die monotone stamp-house waar hij ook patent op heeft.

Yann Samsa
Gaat lekker