Voom:Voom - Peng Peng (2006)

Oostenrijk
Electronic
Label: !K7

1. Baby (6:40)
  2. Roger (8:08)
  3. Bounce (5:12)
  4. All I Need (5:55)
  5. Keep the Drums Out (5:06)
  6. Logan (6:32)
  7. Best Friend (7:15)
  8. Sao Verought (8:19)
  9. Oggi (7:14)
  10. Urwald Song (3:08)
  11. Vampir Song (6:56)
Nieuwste hobby-project van Peter Kruder (ja ja van Kruder & Dorfmeister), Roland Appel en Christian Pommer.
De heren zelf noemen het 21ste-eeuwse tech-soul.
Kan.
Ik noem het aangename muziek die me niet echt omver weet te blazen. Ik heb het niet goed genoeg gehoord om er een oordeel over te vellen.

Ik denk wel dat dit in het straatje van bepaalde users valt (electro_ ).

Dit is inderdaad een uiterst fijn plaatje. Vernieuwende geluiden, sterke composities en een heel album vol met kwaliteit.

Ik draai dit album steeds vaker en vaker, hoewel geen enkel nummer me volledig aanspreekt. De muziek verveelt gewoon nooit.

4/5

Electro_
aERodynamIC schreef:
Ik denk wel dat dit in het straatje van bepaalde users valt (electro_ ).

Ik zie het nu bij toeval pas staan. Zal er eens naar op zoek gaan

Hemel, ik vind dit veel beter dan het werk van Kruder & Dorfmeister. Heel erg fijne plaat. Gaat nog vaak gedraaid worden, denk ik.

avatar van unaej
Fijn plaatje, al blijven de heren wel heel erg binnen hun "comfort zone". Voor iemand die geen elctro gewend is gaat het na een tijdje namelijk nogal eentonig klinken.

avatar van RogerV
Zeer degelijke en prettig luisterbare deephouse. Fijne melodieen ook.

Jammer dat ik hem zo laat pas ontdekt heb.

avatar van YoG
YoG
Dit album stond ooit nog gereviewed in de Autoweek.. door Jerry Goossens, als ik me goed herinner
lang geleden..

"Bounceh bounceh"... tof sampletje

Het remix-album hiervan is ook wel aardig..
Voom:Voom - Mixes (CD, Album) at Discogs
Baby (Kaos Remix) vind ik er wel bij uitschieten