Olivia - Olivia (2001)

R&B
Label: J

1. Bizounce (4:26)
  2. Are U Capable (3:10)
  3. You Got the Damn Thing (3:55)
  4. Silly Bitch in Love (3:37)
  5. Its on Again (4:34)
  6. Woop T Woo (4:33)
  7. Whoadie (4:09)

met Petey Pablo

8. Til He Comes Home (3:58)
  9. Bring da Roof Down (3:01)
  10. When 2 Souls Touch (4:42)
  11. Lower 2 My Heart (4:15)
  12. Look Around (5:14)

met Jimmy Cozier

13. You Got the Damn Thing [I Like Remix] *
  14. Under New Conditions *
Relax
Nou ik heb deze dus toegevoegd, of we blij moeten zijn dat ie er nu opstaat ?
Ik wil wel eens een mening horen over deze album.

avatar van jowietje
Had je niet beter de nieuwe kunnen toevoegen

Relax
had niet verwacht dat niemand dit album kent trouwens

eazyfan
jowietje schreef:
Had je niet beter de nieuwe kunnen toevoegen

die komt pas uit in augustus.

avatar van T.O.
Vreemd, die hele G-Unit is blijkbaar al jaren bezig dus. Wist ook niet dat 50 Cent en G-Unit al vier jaar geleden platen uitbrachten.

avatar van Conway Twitty
T.O. schreef:

(matig plaatje trouwens)

Hoezo? dit komt toch niet van g-unit?

avatar van T.O.
Nou ja, Olivia zit toch wel in dat cirkeltje rondom G-Unit?

avatar van Hans Brouwer
T.O. schreef:
(matig plaatje trouwens)
Maar geen matig vrouwtje zo te zien

avatar van Ali Chemicali
mhwa zo knap vind ik d'r nou ook weer niet en solo ist het denk ik, maar wat ben ik, niks

wie noemt der eigen album nou naar de eigen naam en ja hier op de voorkant ziet ze er ook niet echt mm ja lekker uit maar soms kan ze wel mm ja

jam jam zijn *'slurp'* zo als in de clip van best friend remix als ze in dat ding zit te honkballe damn aah haa wat een lekker gevoel als ik aan der denk

maar mm serieus blijve....:p ik ken dit album niet

avatar van Cath
''And Olivia, I mean for a man she hot''

Relax
Wat jammer nou There is much speculation that this album will be completely cancelled, though there is still some chance it will be released. It tentative to release in early 2007.

Akonner
Relax schreef:

En voor de niet engelse onderons zal ik het even vrij vertalen: 'Er is veel speculaas dat dit album wil zijn compleet verwijderd, maar er is steeds beetje kans het wil zijn 'released' (Is een nederlands woord) Het (geen flauw idee wat Tentative is) naar release in vroege 2007 (Denk om 07.35 's ochtends ).

KSPR
Haha...

avatar van Wib0__
Is dit ook de Olivia die paar jaar terug een nummertje met 50 gedaan heeft?!

KSPR
Ja... Candy Shop.

Ze heeft net een video geschoten voor haar nieuwe single Cherry Pop. ben benieuwd.

JustaRascal
Haha, oh sorry.