Aesop Rock - Cat Food (2015)

Label: Rhymesayers

1. Cat Food (3:24)
  2. Bug Zapper (3:45)
  3. Cat Food [Instrumental] (3:24)
  4. Bug Zapper [Instrumental] (3:44)
avatar van Rhythm & Poetry
Eindelijk weer eens twee lekkere nummers van Aesop Rock, hij werd voor mij te abstract. Maar dit zin gewoon strakke, volgbare raps over harde, bombastische, hedendaagse hiphopbeats.

avatar van bennerd
Klopt! Aesop komt hier lekker hard uit de hoek. Heel erg rechtdoorzee, waar hij zeer goed mee wegkomt.

avatar van niels94
Wat een rapper is die Aesop Rock toch... Al meer dan vijftien jaar blijft hij fris en origineel. Nooit met dezelfde sound, altijd met die machtig knappe lyrics en heerlijke flow. Ik vond hem op Skelethon ook zeker niet te abstract worden, of iets dergelijks. Maar inderdaad, deze twee nummers, die meer rechtoe-rechtaan zijn, kunnen mij zeer goed smaken. Vooral Cat Food is heerlijk.

Jammer dat hij er niet nog twee van dit soort nummers bij heeft gemaakt. Met die instrumentals kan ik verder nooit bijster veel. Ja, er zelf over gaan rappen

Ik ben erg benieuwd wat deze held ons in de toekomst nog gaat brengen. Ongetwijfeld nog meer moois.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Een heel album van dit graag! Blockhead