menu

Snow Ghosts - A Wrecking (2015)

mijn stem
3,58 (6)
6 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Electronic
Label: Houndstooth

  1. A Wrecking, Part I (2:24)
  2. Held the Light (4:05)
  3. Circles Out of Salt (4:06)
  4. Take a Life (4:47)
  5. On Knives (3:53)
  6. The Wreck (3:25)
  7. The Fleet (4:06)
  8. Lament (2:21)
  9. Bowline (4:45)
  10. Drought (4:34)
  11. Angry Seas (1:40)
  12. A Wrecking, Part II (1:25)
totale tijdsduur: 41:31
zoeken in:
avatar van aERodynamIC
3,5
Een bijzonder album dat denk ik nog wel wat tijd nodig heeft om me volledig te overtuigen. Nu gebeurt dat voorlopig nog in een aantal nummers zoals Circles Out of Salt.

avatar van Mjuman
Toch wel een flink stuk minder dan zijn voorganger - de geluidsarchitect heeft misschien te veel naar Kowalski of D.A.F. geluisterd, waardoor de stem af en toe lijkt te verdrinken; minder akoestische instrumenten (cello, viool), meer industriele gothiek ook dan zijn voorganger - af en toe hoor je een jonge Susan Ballion.

Beetje een gevoel van jammer, iets meer focus (op essentie en niet op ' geluidjes'), iets meer consistentie en er had meer in gezeten.

avatar van MusicFreak
4,0
Nadat hun nieuwe album afgelopen jaar uitkwam ook maar weer eens in hun discografie gedoken. Ook bij deze plaat vind ik de combinatie van de muziek met de stem prachtig. 'Bowline' is voor nu de favoriet.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:22 uur

geplaatst: vandaag om 12:22 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.