Clouseau - Of Zo... (1990)

Belgiƫ
Label: HKM

1. Heel Alleen (3:26)
  2. Langzaam Mijn Hoofd (2:53)
  3. Ik Wil Vannacht bij Je Slapen (4:07)
  4. Als Je Lacht (4:42)
  5. Zo Gek (3:05)
  6. Hier Ben Ik (2:47)
  7. Domino (4:08)
  8. Alleen bij Haar (3:31)
  9. Oh Ja (3:50)
  10. Te Laat (4:12)
  11. Zo Zonder Jou (2:34)
  12. Naar Huis (2:55)
Ace
Ik ken hiervan alleen Domino en die vind ik erg mooi. Heeft meer te maken met herinneringen enzo, dan met de klasse van het lied. Jaja, een man met weemoed

avatar van Nicolage Rico
Ik vind "Domino" nog steeds prachtig. Één van hun betere nummers, al hebben ze er veel meer gemaakt. Ze moeten overigens wel Nederlands-talig blijven zingen. Dat engels werkt niet.

avatar van musicfriek
Mijn zusje was helemaal gek van deze heren. Mijn God, wat vond ik ze erg in die tijd! Een nummer vind ik tot de dag van vandaag nog steeds hun slechtste: Wil Niet Dat Je Weg Gaat.

Domino is wel redelijk ja.

0,5
Wat een vreselijke zeikband is dit zeg! We hadden eens deze lp gekocht, zomaar, omdat we benieuwd waren wat het zou zijn...hadden we dat maar nooit gedaan. Die lp hebben we trouwens al weer weg gegeven. 0,5 sterren

avatar van musicfriek
Marcel Jongeneel schreef:
Je weet het zelf niet meer, jij vond dit toch mooi.

Nou nee... niet echt zeg.

Vind alleen Daar Gaat Ze een knap gemaakt popnummer door zijn eenvoud, maar de rest kan me echt gestolen worden.

Marcel²
musicfriek schreef:

Nou nee... niet echt zeg.

Nou ik zal eerlijk zijn, ik heb nog een dubbel cd met de hits van Clousau. Sommige nummer kan ik wel waarderen en Daar Gaat Ze vind ik ook eigenlijk wel mooi.

avatar van Saldek
Het eerste album vind ik wel lekker klinken. Deze heb ik ook, maar vind ik al stukken minder. 2

avatar van wolf
Domino is een prachtig nummer, maar de rest...

avatar van berwt
De teksten zijn rotslecht, maar muzikaal vind ik meer dan de helft meer dan behoorlijk. Vooral Domino, Hier ben ik, Zo zonder jou en (het is Ve-ve-ve-ve-ve-ve-ve-ve-ve-veel) te la(aaaaaaaaa)at...
Nog net 4*

EVANSHEWSON
Een veel te vlug uitgebrachte opvolger van hun inslaand succes die hun eerste plaat was.
Vele onafgewerkte ideetjes, ik denk dat de Wautersen zich er redelijk over schamen, nu anno 2007.

Domino, Alleen bij Haar en Ik Wil Vannacht Bij je Slapen blijven toch nog overeind. Véél rommel helaas.

**1/2

Kevin-Raphaëll
domino blijft het enige goede

2 sterren

avatar van LucM
Een matig album van Clouseau, veel te snel opgenomen en uitgebracht om te profiteren van het succes van hun debuut. Vele songs steen in wezen nog in de grondverf zoals "Zo Zonder Jou", vaak zwakke teksten ook.
"Domino" is wel terecht een klassieker, de single "Heel Alleen" mag er ook zijn evenals "Alleen bij Haar", de rest had beter gekund.

avatar van ZERO
Ik wil op dit nachtelijke uur toch nog even melden dat ik Domino, ondanks alles, nog altijd geweldig goed vind.

Er zijn nog maar weinig nummers van Clouseau die me kunnen boeien, hoewel ik als 'kind' wel fan was, hoor! Toch blijft Domino altijd leuk om nog eens terug te horen... Lang vervlogen tijden, maar nog altijd een bleitschijf voor als je last hebt van ldvd!

Father McKenzie
Redelijk zwakke plaat, veel te vlug opgenomen, men zocht naar instant succes, om het goed onthaalde debuut vlug op te volgen. Het is eraan te horen... **1/2

Empyrium
Father McKenzie schreef:

Ik heb een hekel aan het lied "Domino", verschikkelijk.

Father McKenzie
Domino is dan echt nog één van de betere songs hier, de rest is om redelijk vlug te vergeten...

Och, toch zitten er best nog wat leuke dingen tussen, "Heel Alleen" vond ik altijd wel erg goed. Lekkere pittige solo van Tjen; "Als Je Lacht", "Zo Zonder Jou", "Langzaam Mijn Hoofd" en het swingende "Oh ja": erg leuk. Maar "Te Laat" vind ik echt niks. Jammer dat de single-versie van "Ik Wil Vannacht Bij Je Slapen" hier niet op staat, die ben ik ook nooit meer ergens tegengekomen, helaas.

avatar van Wyverex
Na een paar luisterbeurten zijn het vooral de eerste twee nummers die me bijblijven.
En natuurlijk ook Domino! Maar dat nummer was het enige wat ik er al van kende, dus ook het enige waarvan ik wist wat ervan te verwachten viel. Wat een mooi nummer en leuke herrineringen heb ik daar aan.

Oh Ja kende ik ook vaag, maar daar stopt(e) de kennis dan wel van dit album.

Ik was zeer enthousiast in het begin, maar dan haakte het enthousiasme langzaam af.

Hier Ben Ik sluit de A-kant bijna met een hartaanval af