The Atomic Bitchwax - Gravitron (2015)

Label: Tee Pee

1. Sexecutioner (2:48)
  2. No Way Man (3:22)
  3. It's Alright (2:56)
  4. War Claw (2:52)
  5. Coming in Hot (3:54)
  6. Fuckface (2:52)
  7. Proto World (4:02)
  8. Down with the Swirl (3:04)
  9. Roseland (2:59)
  10. Ice Age "Hey Baby" (4:45)
avatar van HezzardNL
Ben weer benieuwd naar nieuw materiaal van deze stonerrockers. Live zijn ze in ieder geval altijd erg tof.

avatar van RuudC
De nieuwe swingt er weinig verrassend weer goed op los!

Ozric Spacefolk
Ik ben ook wel benieuwd. Heb dit in minstens 5 jaar niet meer gedraaid. Misschien wel langer al.

Mssr Renard
Nu blinkt Atomic Bitchwax nooit echt uit in fantastisch mooie hoezen (al is Spit Blood wel gaaf en Force Field wel okay), maar dit is wel een erg stomme hoes (vind ik). Andere hoezen hadden nog iets psychedelisch en mysterieus met hun dames, maar deze hmmm...

De muziek daarentegen is fantastisch. Een goede afwisseling tussen instrumentals en songs met zang en het bekende recept. Wel ligt de nadruk hier weer eens als vanouds op hard en uptempo, en dat smaakt mij erg goed, moet ik zeggen.

Ik ben ook erg onder de indruk (weer) van de drumcapriolen van Bob Pantella. Wat een geweldenaar. Verder vliegen de vingervlugge riffs en solo's je weer om de oren. Van heavy rock tot metal, dit is weer een klasse plaat. Eén van hun betere, zelfs.