Senna - The Peace Terrorist (2005)

Soul / Hip-Hop

5. Right Gear

met Ayesha Ngaujah

6. Misunderstood
avatar van pascal83
Dit lijkt me wel erg interessant, ook door de producers van dit album(pje).

1. Chase The Pace (geproduceerd door C-mon)
2. Billy (geproduceerd door Zwazi)
3. Hide (geproduceerd door Perquisite, co-productie door Ane)
4. Have You Ever? ft. Macarena (geproduceerd door C-mon)
5. Right Gear ft. Ayesha Ngaujah (geproduceerd door Zwazi)
6. Misunderstood (geproduceerd door Delic)

Bron: statemagazine

Ik ben ook wel benieuwd. Ze heeft toch wel een erg lekkere stem.

Pauper
hmm, ja, Senna, vriendinnetje van Pete dus dan gaat Perquisite vast wel deel van de CD op zich nemen. Vraag me af wanneer een "echte" CD komt, ben wel benieuwd

avatar van T.O.
Senna Erg fijne stem inderdaad en zij is zelf ook wel leuk

avatar van luc011190
Maar niemand heeft hem gehoord?
Ik hoop dan maar dat deze nummers op de definitieve cd komen. Senna met Delic, ik brand van nieuwschierigheid

avatar van Reijersen
luc011190 schreef:
Maar niemand heeft hem gehoord?

Joehoe

Ik heb hem in mijn bezit. Maar nog te weinig beluisterd om te stemmen.

avatar van luc011190
Reijersen schreef:

Joehoe

Ik heb hem in mijn bezit. Maar nog te weinig beluisterd om te stemmen.

Bevalt wel?

Dit leek me al echt iets voor jou btw

avatar van Reijersen
luc011190 schreef:

Bevalt wel?

Dit leek me al echt iets voor jou btw

Daarom

Hide en Misunderstood zijn lekkere songs. Alles eigenlijk. Senna's stem is prachtig, maar die 2 features zijn niet zo heel bijzonder.

avatar van T.O.
Volgens mij heeft ze deze cd gefinancierd d.m.v. een collecte bij haar vrienden en kennissen in de muziek-business

avatar van o zo duits
T.O. schreef:

Klopt, overigens fijn plaatje geworden waarbij Hide in mijn ogen zelfs als een klassiekertje de boeken in mag gaan. Vind Misunderstood met Delic qua stijl overigens niet bijzonder goed bij elkaar passen, beat wat te industrieel in combinatie met haar warme stemgeluid (desondanks is het toch wel lekker een nieuwe Delic-beat te horen, de man is tenslotte een productioneel genie)
Zou het erg toejuichen wanneer Senna voor een geheel album met Perquisite de studio in zou duiken.
4*.

avatar van T.O.
Grotendeels eens met bovenstaande, Hide is inderdaad het beste nummer en Perquisite bewijst hiermee dat zijn productie-stijl toch het meest bij haar past. Die beat van Delic is geen gelukkige combinatie met Senna's stem.

dion_odinot
Ik vind misunderstood juist een geweldig nummer

avatar van nognooit
Wel een aardige ep, het luistert lekker weg maar het is nergens echt spannend of pakkend. Dat is jammer, want ze heeft een goeie stem en live doet ze het ook leuk.

Het laatste wat ik van haar hoorde, was dat ze bezig was met acteren, dus ik denk dat de kans op een volwaardige debuut plaat er voorlopig niet meer in zit.

dion_odinot
Als een album niet meer te koop is in de winkel, en ook niet op legale download sites, dan is het toch legaal, om het te kopiëren?

zoja, zou ik deze van iemand mogen kopiëren, is echt niet meer te vinden. Online ook alleen op megaupload, en tsja... die is geblokkeerd.

bvd