Killing Joke - America (1988)

Label: EG

1. America (3:45)
  2. Jihad [Beyrouth Edit] (5:12)
  3. America [Extended Mix]
  4. Change [Original 1980 Mix] (3:58)
avatar van starsailor
2* waarvan allebei bestemd voor de originele Change mix. De rest is bagger wat mij betreft.

0,5
Change is een absolute KJ classic, maar heeft niets te zoeken op dit mormel. Het geeft niet echt, omdat je deze release toch nog amper ergens tegenkomt. Luister voor Change maar gewoon naar de re-issue van het debuutalbum. Die is gelukkig wel makkelijk te vinden.

avatar van Castle
Mijn 2* verhoogd naar 3* daar Changement dit absoluut verdiend.
America moet je bui naar zijn. Jihad had ik onderschat of mijn smaak is wat verschoven

avatar van WesleyX16
Het nummer Jihad is niet de moeite waard. Maar America en Change zijn gewoon prima nummers. Outside the gate waar America op staat heb ik zowel op vinyl als op CD. Ik heb hem ook nog vaak gedraaid.

avatar van Castle
WesleyX16 schreef:

Outside the box denkende, meeste Killing Joke liefhebbers vinden deze maxi en Outside the Gate gedrochten, echter ik vind ze beide meer dan okee.
Al vind ik Jihad best goed te doen

avatar van WesleyX16
Ik vind Outside The Gate zelfs een goed album. Ik vind de voorganger eigenlijk iets minder. Maar ik houd van alle Killing Joke albums zonder uitzondering. Dat kan ik van Depeche Mode en Clan Of Xymox bijna ook zeggen.