Pater Moeskroen - Vagebond (2015)

Pop / Folk
Label: DZV

1. Vagabundo (0:40)
  2. Hef Met Ons het Glas (3:09)
  3. Schizofreen (2:29)
  4. De Ogen van Annemarie (3:07)
  5. Was Jij Maar Hier (3:02)
  6. Polka (2:43)
  7. Hé, Hé (3:06)
  8. Morgen Komt Ze Thuis (2:55)
  9. Zoveel Mensen (4:01)
  10. Echt Met Jou Gehad (3:20)
  11. We Gaan Nog Niet (2:29)
  12. Vagabundos (4:07)
avatar van B.Robertson
De zwanenzang van de band of gaat het een succesvolle doorstart worden? Met nog slechts één origineel bandlid en een vertrokken boegbeeld (Marcel Sophie) blijft er weinig van Pater Moeskroen over of de huidige bezetting moet heel goed werken. Voor zover mij bekend is dit album met een nieuwe drummer en het eerste volwaardige album zonder oprichter Adje Grooten. Laatstgenoemde speelt met ex-leden Ton Smulders en Wilbert van Duinhoven in Mannen van Naam. Zo'n 12 jaar geleden lukte het Pater Moeskroen wél om een doorstart te maken.