Dolly Dots - Live in Carré (1984)

Alternatieve titel: Dolly Dots in Concert

Label: WEA

1. Money Lover (3:39)
  2. So That's Why (3:23)
  3. Do You Wanna Wanna (3:54)
  4. She's a Liar (3:33)
  5. Sick of Your Games (3:15)
  6. P.S. (8:23)
  7. Radio (2:40)
  8. (Tell It All About) Boys (1:46)
  9. Do Wah Diddy Diddy (3:12)
  10. Take Each Others Hand (4:36)
  11. Don't Give Up (3:58)
  12. Love Me Just a Little Bit More (3:30)
Gisteren de Dolly Dots live gezien en gehoord. Klonk allemaal lekker, en de dames zagen er nog goed uit.
Ze zongen Radio, She's a Liar en Love Me Just a Little Bit More.
Ze geven later dit jaar nog een concert in Ahoy.

deric raven schreef:
Oude glorie vergaat niet!! Welke jongeman heeft zich zo'n ruim 20 jaar geleden niet verlekkerd aan deze dames . Ik gun de Dolly Dots in ieder geval een succesvolle reunie .

Helemaal mee eens.
Hans, al lang niks meer van je gehoord; Welcome Back!!!!

deric raven schreef:
Hans, al lang niks meer van je gehoord; Welcome Back!!!!
Tja, druk druk druk !!! Ik ben blij dat je me verwelkomt Deric . Er zijn nl. gebruikers die daar, geloof ik, anders over denken .

Niet al te veel van aan trekken; ach ja, jouw come-back was ruim 20 jaar eerder als die van de Dolly Dots.

deric raven schreef:
Nu moeten we alleen gebruikster Maartje Bronkhorst nog terug zien te krijgen op de site .

avatar van Jupilerman
Was het in die tijd echt voor iedereen verplicht een live CD te maken?Het verbaast me eigenlijk al dat ze dan blijkbaar niet playbacken