Not a Good Sign - From a Distance (2015)

Italiƫ
Label: Fading

1. Wait for Me (5:05)
  2. Going Down (4:19)
  3. Flying Over Cities (4:59)
  4. Not Now (5:07)
  5. Aru Hi No Yoru Deshita (3:41)
  6. Pleasure of Drowning (5:52)
  7. I Feel Like Snowing (7:20)
  8. Open Window (7:22)
  9. The Diary I Never Wrote (5:32)
  10. Farewell (1:50)
avatar van thedunno
Ik hen Francesco Zago en Paola Botta alletwee behoorlijk hoog zitten maar dit valt me vies tegen. Het is veel meer een vocaal album geworden en de stem van de zanger irriteert me alleen maar. Voor de volgende plaat aub weer Sharon Fortnam inhuren voor alle zangpartijen.

Voor de rest weten alleen enkele rustige instrumentale passages me echt te pakken en dat is veel te weinig. Komop Francesco en Paolo; jullie kunnen veel beter. Dat hebben jullie al vaak genoeg bewezen.

avatar van Svendra
Dit is minder dan het ijzersterke debuutalbum, minder mystiek vooral. En de zanger Alessio Calandriello is inderdaad erg aanwezig, misschien tè. Bij het laatste album van La Coscienza di Zeno, waarop hij in het Italiaans zingt, vind ik hem top dus misschien speelt de taal ook mee. Hoe dan ook: deze muziek is nog steeds interessanter dan de middelmaat.