Audio Elixer - De Revolutie (2006)

Uitgebracht in eigen beheer

8. Rap Journaal
  9. Prachtiguhherriee
  10. Bescherm Je Engel
avatar van pascal83
Het album is te beluisteren op hun eigen site: www.audioelixer.com (player rechtsonder). De (verrassend) goede beats worden helaas ondersteund door erg matige rappers. De (ex-?) DuvelDuvel rapper Rein de Vos is de beste van het stel ... en dat zegt veel, jamer genoeg.

avatar van pascal83
Ai, wat zijn deze mensen live slecht. Op de 'Nijmeegse Vierdaagse Feesten' trad het duo (trio?) op tussen het optreden van Jawat!. Zelden zo'n niveauverschil gezien ... Jawat! rockte natuurlijk wel. Rein de Vos zou echter wel zo model kunnen staan voor een tekenfilmfiguur, daar is hij dan wel weer voor geschikt.

avatar van oruiz
spuuglelijke cover, maar toch wel aardige nummers eigenlijk zo op het eerste gehoor

avatar van thomzi50
Lelijke cover, redelijke beats, maar helaas is Rein De Vos de beste rapper; rappend stelt de groep echt niks voor. Ik "voel" het totaal niet. Een kort hobbyprojectje dat we snel moeten vergeten. Nipte 2*

Pauper
Shit us Leluk!

avatar van TheLegacy
Nu ik de cover is nader analyseer valt me ineens iets op. Volgens mij wilde ze het titelschermpje van EA Games nadoen. Alleen dan als AE ik vind het wel leuk bedacht maar erg slecht uitgevoerd.