Cherubs - 2 Ynfynyty (2015)

Label: Brutal Panda

1. Sandy on the Beach (3:13)
  2. Crashing the Ride (1:25)
  3. Monkey Chow Mein (6:14)
  4. Unhappyable (4:05)
  5. Cumulo Nimbus (6:51)
  6. We Buy Gold (2:31)
  7. So Jellified (4:52)
  8. Evil May Acre (2:55)
  9. Party Ice (6:46)
  10. Sunday Mondays (4:29)
avatar van Ataloona
Supertoffe plaat dit.

Ook wel wat voor users als Cygnus, Paap_Floyd, itchy en bennerd.

Voor de liefhebbers van het Trance Syndicate label. Denk dus aan Drain, Ed Hall, Distorted Pony, Butthole Surfers, Bedhead en de Furry Things. Al doet het nog het meest denken aan de keiharde fuzz van Pain Teens. Anyway, gewoon een sterke plaat met goede noise-rock, fuzzy gitaren die soms lekker stonerig (ja, kan dat zo? ) zijn. Tip dus. Zeker voor deze zomer.

avatar van Paap_Floyd
Oeh hij staat nu op. Dit klinkt goed.

Edit: supervet. Dank voor de tip. Heeft nog wel potentie om beste plaat van het jaar te worden.

avatar van Ataloona
Ja, hier ook een mooie kanshebber voor de toplijstjes

avatar van Cygnus
Ataloona schreef:
Supertoffe plaat dit.

Ook wel wat voor users als Cygnus.

Oh ja?

Na 2 liedjes:

Ja.

avatar van itchy
Met name het begin van de plaat is zeer fijn maar in het midden verpesten track 5 tot en met 7 het feestje. Met name Cumulo Nimbus, wat een zaaddodend nummer is dat zeg. Het wordt me dan ook wat te poppy, het begin is veel noisier. Party Ice maakt dan weer een hoop goed, heerlijk hoe dat nummer doordreint. Het laatste nummer, waarvan de eerste drie seconden het meest opwindend zijn, had er dan wel weer af gemogen van mij.

Een plaat met hoogte- en dieptepunten, helaas te wisselvallig om lang te beklijven.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)